Samenwerkende Teams (vv Oudega, vv HJSC, vv Heeg)


 
Archief 4e elftal
Wedstrijdverslagen 2012 / 2013 | topscorers: it fjirde 2012 / 2013 | selectie 2012 / 2013 | Verslagen 2011 / 2012 | topscorers: it fjirde 2011 / 2012 | Verslagen 2010/2011 | topscorers: it fjirde 2010 / 2011 | verslagen 2009/10 | verslagen 2008/09 | fotoalbum |

 

Wedstrijdverslagen Heeg 4, Seizoen 2008 – 2009.

 

 

Woensdagavond 27 mei 2009; Zeerobben 5 – Heeg 4.

Kwart over zeven op weg naar Harlingen, boven de Waddenzee een wolk van water die in anderhalf uur tijd precies boven ons veld naar beneden komt. Een groter contrast met vorige week is er niet te vinden. Alles is vies nat en glad en dat ondervind ook de doelman van Zeerobben. De indraaiende hoekschop van Rimmer Grondsma glibbert door zijn handen en een eigen doelpunt is ons begin.

Doorzwoegend hielden we veel druk op de tegenstander welke de bal niet weg kon krijgen. Rob Bijlsma kon vervolgens voorkomen dat de bal over de achterlijn ging en kreeg deze zomaar bij Thijs Veenstra die droog en hard (nat en glad is met dit weer meer op zijn plaats) kon inschieten.

Nadat Mewis Galama twee keer moest redden op onze eigen doellijn, wat ik volgens iedereen moest vermelden, was het Ids Groen die vrij op de doelman af mocht gaan. De lob was fraai en zuiver en de 3 – 0 ruststand in ons voordeel maakte iets goed.

Doornat en koud, en niet te enthousiast begonnen we vervolgens aan een tweede helft. Het wat steviger spelend Zeerobben wist vervolgens grip op het middenveld te krijgen en kreeg kansen om de achterhoede te plagen. Samen 160 jaar werd daarna gedold door nog geen 25 jaar en Jan de Vries had het nakijken. Geen toeschouwer die dit doelpunt zag.

Ook de twee van Zeerobben was mooi en ook deze deed zeer. We herpakten ons vervolgens en dan is ook Zeerobben te klein voor ons. Siep Vellinga, overal op het veld te vinden, kan vanaf de linker achterlijn strak voorzetten en Rimmer Grondsma sluit dit seizoen af met zijn 12e doelpunt.

 

Met het gevoel twee keer een half uur gespeeld te hebben sluiten we hiermee een seizoen af wat mooi begon, wat veelbelovend werd na de winterstop en daarna door de ‘Voetbalbond’ en ander omstandigheden opgerekt werd naar een Kampioenschap wat pas eind mei kon plaats vinden.

Hiermee sluiten we een seizoen af met 18 van de 20 wedstrijden gespeeld, 16 gewonnen, één gelijk en één verloren, de minst gepasseerde achterhoede en dus terecht KAMPIOEN !!

Hiermee gaat ons seizoen als een nachtkaarsje uit doordat onze concurrenten eind mei niet meer willen spelen (het gaat nergens meer om) en onze tegenstanders eind mei niet meer naar Heeg willen komen (het gaat nergens meer om).

En op de terugweg, de ramen nog zwaar beslagen, breekt dan eindelijk weer het zonnetje door; het was toch een grandioos seizoen.

 

 

Woensdagavond 20 mei 2009; Heeg 4 – SC Franeker 8.

Kwart over zeven op weg naar het voetbalcomplex. Feestvlaggetjes hangen en een gezellig deel van het muziekkorps speelt hun partijtje. Leuk voor de D’s van Heeg welke een oefenwedstrijd spelen denk ik. SC Franeker 8 mist wat oudere spelers en heeft deze vervangen door wat A’s; het zal toch niet gebeuren dat …

De toespraak van Jacky Reen is langer dan normaal en heeft ons goed gedaan. Met veel passie en inzet wordt vooral op de helft van de tegenstander gespeeld en drie of vier zekere doelpunten worden op onverklaarbare reden net geen doelpunt, we worden er niet anders van.

Ook niet na het tegendoelpunt welke ontstaat nadat onze achterhoede eruit en omver is gelopen, we worden er niet anders van.

De passie en inzet blijft en een strakke voorzet wordt vervolgen droog door Rob Bijlsma het doel in gewerkt. Een afgeslagen kopbal van ons blijft vervolgens net voor de lijn liggen maar vol overgave weet Dirk van der Horst bij en voor de bal te komen en de voorsprong is een feit.

Mewis Galama moet vervolgens het onderspit delven bij een doelpogingen en botsing met de doelman, een gescheurde huid boven zijn slaap is het gevolg, en hij moet het veld verlaten.

Na rust blijft Franeker een goede tegenstander, we krijgen het niet cadeau maar ons spel blijft goed en rustig. Voorstopper Luutzen de Jong, de vervanger van Mewis Galama, kan een afgeslagen aanval en bal onderscheppen en vanaf rand strafschop gebied koel inschieten. Een steekballetje van Thijs Veenstra op Rimmer Grondsma geeft de laatste de mogelijkheid om voor 4 – 1 te zorgen. Als echte aanvoerder laat hij zich vervolgens wisselen om ook de laatste reserve speler een kans te geven mee te spelen in deze wedstrijd. Een terecht applaus is zijn deel, niet alleen voor dit doelpunt en deze wissel maar zeer zeker ook voor alles wat hij als speler en leider doet voor deze ploeg.

 

Jan de Vries en ‘paal – paal’ voorkomen daarna dat Franeker kan scoren en wij winnen deze wedstrijd dan ook met 4 – 1; en wij worden daarmee ook, geheel op eigen kracht, ‘Kampioen van de Reserve zesde klasse J’. Daarvoor waren de vlaggetjes en de muziek dus.

Mewis Galama is ondertussen ook terug uit de dokterspraktijk, een ‘pleister en geen drank’ of een ‘paar nietjes met drank’ waren de mogelijkheden. Ook bij ons smaakte het daarna goed.

 

 

16 mei 09, Heeg 4 – S.D.S. , uitslag hoeveel ?

Een groep jonge spelers aangevuld met wat ouderen; dat waren onze tegenstanders voor vandaag. Door de K.N.V.B. na de winterstop ingepast in onze competitie, een wedstrijd die niet om de punten gaat en waar doen wij het dan voor ?. Vandaag ontbraken de ‘ouderen’ bij de tegenstanders, en deze waren vervangen door goede A Junioren, per saldo een team stuk voor stuk 25 jaar jonger dan wij. En hoe jonger hoe wendbaarder, en hoe jonger hoe sneller. En voor we het wisten stonden we met 2 – 0 achter, Ja achter !!Goed spel van ons, het doorzetten en het teentje van Salah al Madhawy veranderde dit in 1 – 2. Maar de 18 jarigen dartelden om ons heen en ons voorbij, en met rust was het al 1 – 4.Na rust een zelfde beeld, Auke van Netten schoot in eigen doel (Gelukkig maar, ben ik niet meer de enigste) en S.D.S. ging door en Rob Bijlsma kopte tenslotte de 2 – 9 eindstand binnen. Met de gedachten meer bij het ‘Veteranen – Boottocht – Slotavondfeestje’ van vanavond en met het idee dat A.V.C. vandaag is uitgesteld (Gelukkig maar !) had iedereen hier vrede mee. Geen gezeik en vanavond een gezellig uitje, ondanks dit verlies.

 

 

Zaterdag 9 mei 2009, Heeg 4 - ……...

Het zal toch niet gebeuren, maar wat er vandaag is gebeurt is niet te beschrijven. Mijn verslag van 15:00 uur heb ik maar verscheurd ik had het toch helemaal moeten herschrijven. Maar op welke wijze en met welke inhoud ? Samengevat; niet gespeeld; geen punten; A.V.C. 5 – 1 gewonnen (waar ik zoals eerder opgemerkt weer blij mee ben.); veel zure gezichten binnen de vereniging, verlepte bloemen en géén kampioen; gelukkig maar !

 

 

Zaterdag 25 april 2009, Heeg 4 – Leeuwarder Zwaluwen 11.

Vandaag een mooie maar rustige dag aan de Skatting hier op het voetbal complex van de VV Heeg. Vanochtend geen wedstrijden en ook vanmiddag geen wedstrijden op één na: Heeg4 – Leeuwarder Zwaluwen11. Nu maakt één zwaluw nog geen zomer, maar met deze 11 stuks konden we op een lekkere tropische dag rekenen. Chris is vandaag de scheidsrechter, en van iemand die papa is en net getrouwd is, kun je zien dat ze de wilde haren kwijt zijn en dat is wel eens anders geweest. Goed de wedstrijd dan. Ik kom aangefietst en zie dat de meesten zich al aan het omkleden zijn, dus al erg met de wedstrijd bezig zijn. Maar dan zie ik daar John die in mijn hoekje zich aan het omkleden is, en dat is vragen om moeilijkheden.

Ik ben verstandig en ga eerst maar even naar de kantine om eerst maar even een praatje te maken met alle supporters van ons. Snel uitgeluld loop ik terug naar de box en zie ik dat de tegenstanders ook gearriveerd zijn. Ook ik kan me nu omkleden en aan de warming up beginnen. Vorige week hadden we Dirk de belofte gedaan om geen commentaar op elkaar te geven, maar hierdoor verloren we wel onze eerste wedstrijd dus dit kon niet weer. We beginnen rustig aan de wedstrijd en ook de tegenstander voetbalt lekker mee zonder al te gevaarlijk te zijn, want we moeten beide eerst aan dit veel te harde veld wennen. Misschien dat er eens bij veel droog weer gesproeid gaat worden? Uit één van de aanvallen schiet ik van afstand op goal, maar deze treft geen doel. Hoor ik daar onze keeper roepen dat ik op deze afstand niet kan scoren, maar als ik op zijn doel met deze afstand ga schieten piept ie wel anders. Goed , ik ben weer de verstandigste en luisteren gaat me slecht af, dus voetbal ik lekker verder. In één van onze aanvallen van rechts wordt de bal voor gegeven en komt pardoes voor mijn rechter voet rollen. Nu is dit wel mijn chocolade pootje, maar scoren doe ik met al mijn pootjes. 1 – 0 dus. Niet veel later een mooie voorzet van links aangemeten op mijn hoofd, maar Paula had gister iets te veel haren geknipt en door dit mindere gewicht sprong ik iets hoger dan normaal waardoor ik niet scoorde. Ook Auke krijgt nog een kop kans, maar ja we hebben het hier wel over Auke dus blijft het 1-0. Iets later kan dan Rob toch weer zijn goaltje mee pikken, waardoor we met 2 – 0 de rust in gaan. De tweede helft begint weer rustig van 2 kanten, maar dan sluip ik toch weer mee naar voren en mag ik met een berekend hard schot de 3 – 0 aan tekenen. Sonja tevreden, ik blij want ik zeg thuis altijd dat ik voor de wedstrijd warm moet eten, omdat ik dan scoor. En zie daar. Misschien ook iets voor jou Dirk? Of ligt het weer aan je voetbalschoenen bij de Wibra weg. Afijn, nog geen minuut later staat het alweer 3 – 1. dit was geen goede zet van de tegenstander want hierdoor waren we weer lekker de kluts kwijt en dan kunnen sommigen maar beter de oordoppen in doen. Door enige discussie en een klein duwtje werd er zelfs 3 – 2 gemaakt door de Zwaluwtjes en dit ging dus niet goed. Gelukkig waren zij moe gestreden hierna, en kregen wij nog enkele kleine kansjes ( Ids die dansles nodig heeft om beter met zijn stappen uit te kunnen komen en Auke die zijn voet wat vreemd naar de bal toe swieberd en hierdoor kramp krijgt ). Bij de laatste 5 minuten krijgen we nog een vrije trap op een afstand van 25 meter van hun doel. Vrije trap laag door het midden, Thijs die daar inloopt en gewoon simpel intikt. 4 – 2. eindstand oké, maar toch anders dan we ons misschien van te voren hadden voorgesteld. Waarschijnlijk niet zozeer de kampioenstress, maar iedere ploeg heeft wel eens zijn dipje. Over twee weken gaan we voor de laatste 3 punten en dan mogen we met z`n allen op de kar en Ids in de bolderkar door Heeg, en dan hebben deze oudjes iets gepresteerd wat niet voormogelijk leek toen ik voor het eerst met de veteranen mee mocht doen, en dat is kampioen worden. We gaan er met z`n allen voor.

 

De groeten van uw tweede schrijver.

 

 

Zaterdag 18 april 2009; A.V.C. 4 – Heeg 4; Verloren !!

Laat ik daar maar mee beginnen, deze uitslag kwam steeds dichterbij en vandaag was het zover, maar wel terecht A.V.C. 4 was beter. Maar nu wat er aan vooraf ging.

De Voetbalbond heeft in al haar wijsheid besloten het competitie programma te wijzigen. In Het paasweekend, ieder wil een lang weekend weg, een volledig programma gepland en daarna drie weken vrij. En als dan in de meimaand het kaatsen en zeilen weer begint een overvol programma vanaf 9 mei t/m 30 mei met 7 wedstrijden in 21 dagen, de profs van Ajax en P.S.V. en zo meer zouden protesteren !

Onze leider Siep Vellinga (*1) heeft geregeld dat één van deze wedstrijden naar voren is gehaald, naar dit weekend en zo zitten wij vanmiddag bij Ids Groen in de auto onderweg naar Sex, Bier en Rum (*2). Onderweg moet er nog wel even getankt worden anders komen we niet terug. Ik weet niet meer of het nu Є 10,- was of 10 liter maar Ids was zo klaar, het was tenslotte ook de auto van Joke.

A.V.C. 4 begon stormachtig, met windkracht zes in de rug, maar ook vanwege hun spel. Veel voetbal voor het doel van Jan de Vries, soms een kansje aan de overkant. Toch kon het alle kanten op maar het was A.V.C. 4 die scoorde. Want A.V.C. combineerde goed, zorgde dat de hun mensen (*3) vrij kwamen te staan voor de voorzet, en als die dan goed is, als dan de achterhoede van Heeg er onder door loopt en wordt uitgespeeld dan is Jan de Vries kansloos en de 1 – 0 een feit.

Na rust heeft Heeg de wind in de rug maar niet die ‘Drive’ die A.V.C. wel heeft. Kansen komen wel, maar de scherpte ontbreekt en dan lukt het niet om te scoren. Schoten van Siep Vellinga, gaan voorlangs, Rob Bijlsma schiet recht op de doelman af, Mewis Galama kopt naast, Salah al Mahdawy ziet de bal net weggeplukt voordat hij kan koppen; al met al lukt het niet en onze frustratie wordt groter en we gaan nog meer in de aanval. Het tweede doelpunt valt dan ook aan de overkant en al lijkt de 2 – 0 erger dan 1 – 0; verliezen doet wel zeer vooral omdat vooraf al zoveel gesproken is over bloemen, veel bier, de kar en laat thuis komen.

Pluspunt deze middag was wel het gezamenlijke spel, samen op weg, samen gespeeld, geen gekanker of verwijten naar elkaar en een scheidrechter die van mij vaker mag fluiten.

(*1) Dit doe ik om de fout van vorige week goed te maken, de goede voorzet was toen van Siep Vellinga i.p.v. Rimmer Grondsma dus laat ik het nu ook maar omdraaien.

(*2) Het tweede smaakte goed ondanks de nederlaag en het laatste hebben wij niet gezien, evenals het eerste trouwens.

(*3) Vandaag geen Knillis Knibbelappe, Bierlala, Bierpomp, van Zweveren, Wrotter, Deurdouwer en zo verder; maar gewone mensen, heel gewone mensen, gewoon hun eigen team.

 

 

Zaterdag 11 april 2009; Heeg 4 – Blauw Wit ’34 10.

De ploeg die vorige week met 0 – 16 heeft gewonnen, wat moeten wij daar vandaag van verwachten ? Nou het volgende; we trapten af de bal ging naar links, Rimmer Grondsma gaf goed voor en Dirk van der Horst schoot deze ongenadig hard in de touwen en wij dus 1 – 0 voor. En dat ging sneller dan het lezen van dit eerste stukje.

Daarna kreeg ik de kans om mijn tegenstander de hand te geven en hem een plezierige middag en wedstrijd toe te wensen, hij keek wel wat zuur.

De wedstrijd ging vervolgens wat gelijk op waarbij gezegd moet worden dat de verdediging van Heeg er stond en dat de kansjes voorin niet benut of afgevlagd werden.

De 2 – 0 ontstond halverwege de wedstrijd. De voorzet van Thijs Veenstra op de vrije Rob Bijlsma was goed en als deze echt vrij staat dan kunnen we het doelpunt ook tellen, nu dus ook. Gevaarlijker werd Blauw Wit hierna niet en toe vlak voor rust een goed geplaatste bal door Thijs Veenstra met een uiterste krachtinspanning, met zijn kop richting doel werd gewerkt was de 3 – 0 zelfs een feit. Dan zit je ook lekker aan de thee in de rust.

De tweede helft was de eerste helft niet, Blauw Wit was wat beter en Heeg verloor de controle op haarzelf en de wedstrijd. Blauw Wit werd irritant en Heeg liet zich hierdoor beïnvloeden. De kansen kwamen nu voor de tegenstander, maar nog geen doelpunten.

Naast Heeg verloor ook de scheidsrechter de grip op de wedstrijd enigszins. Begrijpelijk trouwens, als je eerst de ‘A – Junioren’ hebt gevloten, daarna de ‘Dames Heeg/IJVC’ en nu de ‘Oudjes’, dan ben je ondertussen al ruim 225 minuten op één dag aan het fluiten. De scheidrechter herpakte zich, Heeg 4 niet en de 3 – 1 stand was een feit.

Blauw Wit, inmiddels met 10 man, bleef doordrukken in één alles of niets poging en had de hulp van onszelf enigszins nodig om te scoren. We maakten door eigen inspanning de wedstrijd daardoor nog spannend. Het besef dat wij niet van deze ploeg behoefden te verliezen zorgde ervoor dat wij een half uurtje later terecht aan het vreugde bier konden op het zonnig terras voor de kantine. Onze concurrent A.V.C. heeft weliswaar gewonnen maar twee wedstrijden winst uit het komende programma zijn nu voldoende voor de titel.

Hulde trouwens nog even voor de scheidrechter, hij floot niet altijd even goed, maar wat wil je in de derde wedstrijd van de dag, maar hij floot wel zodat wij konden voetballen, hulde !!!

 

 

Zaterdag 4 april 2009 N.O.K. 4 – Heeg 4.

Vandaag lekker uit naar NOK4. Op de heenreis eerst even bij André in Woudsend een litertje olie voor de Lada van Dirk gehaald omdat die anders over de lange reis een vastloper krijgt. Lekker voetbalweertje is het, dus dit gaat allemaal wel weer vanzelf en dan hebben we weer 3 punten er bij. Nou echt niet. Vroeger was het vaak dat wij de te kloppen elftal waren en dan lekker strijdend tegen een hoger elftal proberen er een puntje te pakken. Nu zijn de rollen omgedraaid en kom je tegen ploegen als NOK niet zomaar met de punten naar huis. Zoals gezegd 2 uur afgetrapt komen we er al snel achter dat NOK zich vandaag niet zomaar gewonnen zal geven, en er veel strijd in gooit. Zo als de tegenstanders in de steden om de zoveel tijd een trein voorbij laten rijden om ons uit onze concentratie te krijgen, zo hebben ze bij NOK de opdracht aan de boskabouters gegeven om in het bos met veel kabaal de bomen te gaan rooien. Hoogst irritant voor ons allen, behalve Auke , die zich hier wel thuis voelt met al die reclame borden van de troefmarkt en zowaar de 0 – 1 voor ons maakt met een mooie boogbal over de keeper. NOK blijvend strijden komt niet veel later langszij door de 1 –

1 te maken. Dit is iets wat we niet zo vaak meer gewend zijn en dit doet dan ook even pijn. Ook de twee kleine vaste supportertjes zijn hier stil van en volgens een enkele kenner van de tegenpartij is dit ook de reden dat we verder niet meer hebben gescoord. Gelukkig zij ook niet dus gaan we met een gelijk spel bedroeft naar Heeg terug. Hier aan de stamtafel napratend hoe dit ooit zover heeft kunnen komen komt Rimmer met het nieuws dat AVC verloren heeft en is alles weer in een goede stemming en is de dag toch weer redelijk goed afgelopen.

 

De groeten

 

 

Zaterdag 14 maart 2009; H.J.S.C. 3 – Heeg 4.

Aanvang 12.45 uur, vertrek op de fiets om 11.45 uur en dat voor een wedstrijd waar zowel Heeg, als onze buren, al weken mee bezig zijn. En we zijn bezig, afgelopen week zijn onze ‘Igrotech Installatietechniek’ trainingspakken door Thijs Veenstra (Schilders Heeg B.V.) voorzien van nummers zodat we weten welke van wie is, en wie welke is.

We beginnen in de volgende opstelling; in doel nr. 1 met daarvoor nr. 8, 3. 5 en 4; op het middenveld nr. 6, 14 en 7; in de voorhoede nr. 11 9 en 10; en op de bank nr. 2, 12, 13 en 15.H.J.S.C. begint voortvarend en als nr. 5 onder de bal doorloopt is er de eerste kans voor onze buren. Ons antwoord is veel druk op het doel van H.J.S.C. en als dan Siep Vellinga met een afstandsschot het doel weet te raken wordt onze inzet beloond met een voorsprong. Bijna weet H.J.S.C. daarna te scoren; een goede voorzet van hun wordt door Timo Wittermans met de hand naar het doel gewerkt maar gelukkig er niet in. Evenals het onderuithalen van Thijs Veenstra in het strafschopgebied van H.J.S.C. heeft de scheidsrechter óók deze actie niet gezien. Wat dat betreft is het daarmee gelijk, maar of ik dat zo goed zie weet ik niet helemaal. Heeg 4 houd daarna de druk op het doel van H.J.S.C. en het is de actie ‘Bal naar Ids Groen, door naar Dirk van der Horst, goede voorzet en beheerste afronding van Siep Vellinga’ die voor de 0 – 2 voorsprong zorgt. Hiervoor was het Auke van Netten die deze kans heeft laten liggen. Goed vrijgespeeld kon hij vrij en alleen op de H.J.S.C. doelman afgaan en terwijl hij zich afvroeg ‘Ben ik nu Heeg of ben ik nog H.J.S.C ?.’ schoot hij de bal hopeloos lullig langs de doelman naast het doel.

We houden daarna de druk op het doel van H.J.S.C. zo groot dat ze beginnen klungelen. Een slechte uittrap van hun wordt daardoor bij Rimmer Grondsma ingeleverd die met zijn snelheid zomaar bij de achterlijn is en hoe weet ik niet, maar daarna, en daarvandaan, weet hij de doelman te passeren en de 0 – 3 te scoren wat ook de ruststand is. Het feit dat H.J.S.C. nu al verslagen is doet Siep Vellinga besluiten om zich te laten wissen. Ook oud H.J.S.C. speler/doelman Willem Wittermans blijft niet achter met de woorden ‘We hoeven het niet erger te maken dan het al is.’ en blijft de tweede helft aan de kant. Rob Bijlsma weet daarna voor 0 – 4 te zorgen en Thijs Veenstra maakt met een schitterend schot de 0 – 5. Rimmer Grondsma weet het daarna voor de 0 – 6 te zorgen. Veel gewissel hierna is de vervolgactie van Heeg en voordat ik in onze dug-out zit weet mijn tegenstander te scoren. Het vele wisselen is daarna ook de oorzaak van het tweede doelpunt van H.J.S.C. al geloven deze mannen zelf dat het aan hun klasse ligt.

Hiermee hebben wij een goede stap gezet richting ‘Hoofdprijs’ in deze competitie en wie twijfelt aan de oprechtheid van dit verslag verlaat de site www.vvheeg.nl  en klikt door naar www.hjsc.nl waar onder ‘laatste nieuws:’ ongetwijfeld een geheel ander verslag zal staan van deze wedstrijd. Maar hoe ook opgeschreven de 2 – 6 winst is weer drie punten erbij in een al twaalf wedstrijden winnende reeks die nog niemand van ons eerder heeft meegemaakt. Minder blij is onze Tineke. Stonden er maar nummer op de kousen zo verzuchte zij toen de was binnenkwam. Weet ik meteen wie de kousen wel, en wie ze niet afrolt en als prop in de tas gooit. Zo spelen wij de volgende week wel met deels schone kousen maar nog met de modder van H.J.S.C. tussen onze tenen.

 

 

Zaterdag 7 maart 2009; Heeg 4 – A.V.C. 4.

Aangezien de vaste schrijver vandaag niet meespeelt, maar hopelijk spoedig hersteld is van zijn blessure is mij gevraagd een stukje te schrijven. Dus tegen de A.V.C. die op de één na eerste plaats staat moet op zich geen probleem zijn, maar we worden op de training al gewaarschuwd door een oud Hommertser dat ze een oud hoofdklasser in de spits hebben staan en dat ze nog maar 7 verliespunten hebben wat aangeeft dat A.V.C. 4 een stugge tegenstander is die niet snel opgeeft.

Jelke Vellinga fluit af voor deze wedstrijd, ik heb pen en papier klaar voor mijn notities.

17 Minuut; een vrije trap van Heeg 4 wordt niet goed verwerkt door de doelman van A.V.C..

Zowel Rimmer Grondsma als Thijs Veenstra zijn er als de kippen bij om te scoren en het is Thijs Veenstra die dit doet.

22 Minuut; een voorzet van A.V.C. 4 wordt door Siep Vellinga naar het uiterste hoekje van ons doel gekopt. Met een enorme redding weet Jan de Vries deze kopbal toch nog tot hoekschop te verwerken.

45 Minuut; Jelke Vellinga fluit voor het rust signaal, ik ben er wel aan toe. Het valt nog niet eens mee om niet te voetballen en alleen maar toe te kijken en te zorgen voor een verslagje. Pet je voor al die vrijwilligers die dit toch ieder week weer doen voor de ‘Heeg om Heech’.

59 Minuut; Dirk van der Horst wordt mooi aangespeeld in het strafschopgebied van A.V.C.

Handig wipt hij de bal over zichzelf heen en terwijl hij zich omdraait om met de bal op het doel af te gaan wordt hij vastgehouden en naar de grond gedrukt. Thijs Veenstra weet de strafschop te benutten.

64 Minuut; We zien dat Willem Wittermans gewisseld wordt voor Salah Al Mawdawy, welke als linksbuiten gaat spelen waardoor Rimmer Grondsma linksachter wordt.

69 Minuut; A.V.C. reageert hierop door ook te wisselen maar dat laat ons verder koud.

74 Minuut; A.V.C. reageert nogmaals met een wissel, de doelman van de eerst helft komt in de splits, en ook daar worden wij niet echt warm van.

79 Minuut; onze reactie is Rinze Koornstra in het veld voor Rob Bijlsma.

82 Minuut; we zien een goede voorzet van Ids Groen en een doelpoging van Rinze Koornstra.

86 Minuut; de bal wordt in de sloot geschoten, de reservebal komt in het veld.

90 Minuut; Jelke Vellinga fluit voor de laatste keer , Jacky Reen stapt opgelucht uit de dug-out, de 2 – 0 overwinning is een feit en de punten zijn binnen.

133 Minuut; Willem Wittermans meld dat hij aankomende woensdag niet gaat trainen, hij is jarig. We houden dit verder privé en vertellen maar niet wanneer hij jarig is.

 

 

28 februari 2009; Scharnegoutum ’70 4 – Heeg 4.

En zo staan we als na vijf minuten achter met 1 – 0 door een doelpunt van de beste voetballer van Scharnegoutum 4. Beste voetballer, dit wel als deze man ook daadwerkelijk gaat voetballen en niet staat te wachten om zijn eigen doelpunt te scoren. We staan wel achter, maar de instelling van onze ploeg is goed. Enige omzetting in de opstelling, maar vooral de inspanning van de gehele ploeg zorgt ervoor dat we toch veel druk kunnen zetten op het doel van onze tegenstander. Als dan de bal vlot naar Rimmer Grondsma gaat en strak wordt voorgezet weten we meteen waarom Dirk van der Horst in de spits staat. Hij mist niet en de 1 –1 is een feit. Na rus blijft het spel hetzelfde. Scharnegoutum voetbalt goed en Heeg 4 heeft het zwaar maar heeft ook zijn kansen.Dat niet een velddoelpunt de voorsprong voor Heeg 4 bepaald doet daarna niet te zake. De hoekschop van Siep Vellinga die door echt iedereen wordt gemist is hiervan de oorzaak maar wel terecht. Het middenveld liepen zich daarna het vuur uit hun sloffen en kramp in hun kuiten. De achterhoede hielden stand en de 2 – 1 voorsprong bleef. De voorhoede maakte het Scharnegoutum, zeer lastig en het wedstrijd verloop leek op een moeizame overwinning af te gaan. Dat Thijs Veenstra tenslotte zag dat de doelman iets te ver voor zijn doel stond gaf hem de kans om een goed geplaatste bal te plaatsen. Deze 3 – 1 overwinning is terecht en we blijven daardoor ongeslagen. Tot slot nog een compliment voor de scheidsrechter aldaar. Hij was er, wel, we merkten hem bijna niet op, maar hij had wel alles onder controle op een faire manier. Graag meer van zulke scheidsrechters.

 

 

18 februari 2009; Heeg 3 – Heeg 4.

Nog een oefenwedstrijd, dit voor het vierde en het derde, n.l. tegen elkaar op de woensdagavond.

Heeg 4 start zeer goed en komt al na een paar minuten op de 1 tegen 0 voorsprong door een doelpunt van Thijs Veenstra. Daarna is het Heeg 3 die de veteranen onder druk zetten. Ze gaan er stevig tegenaan en hoewel het soms niet fraai was, Heeg 4 hield stand en kwam voor rust door Rimmer Grondsma aan het tweede doelpunt. Na rust leek het afgelopen met de jongens van het derde door een doelpunt van Thijs Veenstra; maar de tegentreffer van Ronald Bijlsma gaf ze weer hoop. Heeg 4 kon voorin niet veel meer doen en achterin werd de druk zo groot dat doelpunten wel moesten vallen. En dat gebeurde, eerst een penalty welke werd benut door Jelle Wietze Hogeterp. Daarna gaf slecht uitverdedigen van het vierde het derde de mogelijkheid om nogmaals te scoren. Het was Jelle Wietze Hogeterp die de toegeworpen kans benutte en daarmee de einduitslag van 3 – 3 bepaalde.

 

 

14 februari 2009; N.O.K. 3 – Heeg 4.

Ruim twee maanden na onze laatst gespeelde wedstrijd eindelijk weer los. Een goed bespeelbaar veld de zon erbij, geen wind en niet koud, Het kan een mooie voetbalmiddag worden. N.O.K. is beter en valt aan, wij verdedigen, wij zeuren en wij protesteren maar krijgen wel een doelpunt tegen. Jan de Vries laat een bal los, iets wat hem nooit overkomt, en dit kansje word benut. Veerkracht van ons en een doelpunt van Rob Bijlsma uit een voorzet van Thijs Veenstra zorgen voor een 1 tegen 1 ruststand.

 Jelle Wietze Hogeterp en Sierd Gerritsma vervangen Jelmer Gerritsma en Mewis Galama en zij zien hoe wij in de tweede helft weer achter komen. Wederom Rob Bijlsma zorgt voor de gelijkmaker, weer na een zeer goede voorzet.

Onder druk staand, en toch kunnen meekomend lijkt een gelijkspel de einduitslag te worden maar N.O.K weet voor een derde keer Jan de Vries te passeren. De bal lijkt wel ingesmeerd te zijn met zeep en zo gaat Jan er ook mee om. Epie Gerritsma zorgt tenslotte voor de einduitslag van 2 – 4 door een eigen doelpunt. Het eerste verlies sinds september 2008 is een feit en niet verkeerd; staan we eindelijk weer met beide voeten op de voetbalaarde.

 

Waar een oefenwedstrijd al niet goed voor is.

 

 

13 december 2008; De Walde 3 – Heeg 4.

Aangezien de vaste schrijver het spoor even bijster is, maar hopelijk toch veilig thuis is gekomen zal ik maar een stukje proberen te schrijven. Dus tegen de Walde die op de één na laatste plaats staat moet op zich geen probleem zijn, maar worden op de heenreis al gewaarschuwd door een oud hommertser dat ze daar 2 keer eerder met 4 – 0 voorstonden en dat het toch 4 – 4 werd wat aangeeft dat de Walde een stugge tegenstander is die niet snel opgeeft.

Tijdens het omkleden zijn we de keeper even kwijt, hij is het veld aan het keuren. Komt terug met de woorden dat het veld onbespeelbaar is, maar als we later het veld oplopen is het inderdaad wat licht bevroren en moeilijk bespeelbaar maar niet levensbedreigend. Aangezien Jan hierdoor een late warming-up had en in de tweede helft terwijl wij allang op het veld staan met Meeuwis te samen van de wc afkomen zal dit allemaal wel een psychologische oorlogsvoering uit de oude doos zijn. En nu de wedstrijd: we beginnen goed en hebben een veld overwicht en weten 1 keer via Thijs te scoren maar deze was volgens de grensrechter buitenspel en wordt afgekeurd. En als de verdere kansjes niet worden benut en waar de één niet scoort dan valt het doelpunt aan de andere kant. Dus onterecht op een 1 – 0 achterstand de pauze in. De tweede helft 2 jonkies er in, voor Jaring zijn eigen zeun en voor Willem de zeun van Jan. Meer snelheid dus in de ploeg en inderdaad ook weer een veld overwicht en kansjes om te scoren maar het vizier stond bij een ieder niet op scherp waaronder ik zelf ook een groot aandeel in had. En daar de Walde zelfs met kramp in de benen door blijft voetballen geeft wel aan dat ze het woord opgeven nog niet hebben uitgevonden in Oudega G / Elahuizen.

Misschien mede door de kou kreeg de Walde te veel ruimte om de bal aan te nemen waar ik hier en daar een opmerking toe riep dat we er meer bovenop moesten zitten en de strijd nog meer moesten aangaan om te willen winnen. Met dit was iemand het niet eens en liep zonder iets te zeggen het veld uit, klede zich om en vertrok op klompen richting Heeg. Na even met 10 man te hebben gevoetbald is Jaring er weer in gekomen, en gingen we verder door op jacht voor de winst.

In de laatste tien minuten komt dan eindelijk de 1 – 1 tot stand door een kluts bal die er door Auke Troefmarkt in wordt geschoten. Maar nog niet de winst, dus door bikkelen maar en na een 5 minuten wordt er via een corner door good old Meeuwis raak gekopt en staat het op 1 – 2. Dit is ook de eindstand, en zie je maar weer dat mensen die haast nooit scoren op belangrijke momenten daar staan, en niet op vakantie zijn!!!

 

De groeten van iemand die veel roept in het veld maar niet te serieus moet worden gehouden.

 

 

29 november 2008 Heeg 4 – Zeerobben 5.

Vanaf het begin hadden wij als Heeg 4 de controle over de wedstrijd en dit had als gevolg dat Dirk van der Horst scoorde, vlot gevolg door de 1 – 1 omdat iedereen meende dat we daarmee al binnen waren. Al werkend wisten wij voor rust toch, wederom via Dirk van der Horst, op voorsprong te komen.

Na rust was het één richting verkeer. Hoekschop Siep Vellinga, intikkertje Thijs Veenstra. Voorzet Ids Groen, in één keer snoei hard tegen de touwen door Rob Bijlsma. Vervolgens Thijs Veenstra en door stiekem naar voren te kruipen Luutzen de Jong die voor de zesde zorgde.

Een slap schot van Dirk van der Horst en loslaten door de doelman gaf Rob Bijlsma de kans op zijn twee, Ids Groen vervolgens noteerde onze achtste en Zeerobben juichten daarna niet eens bij hun tweede.

Luutzen de Jong tenslotte toonde aan waarom hij terecht de negende scoorde en waarom wij terechts wonnen met 9 – 2; inzet tonen en goed doorgaan.

Na afloop zaten wij met zijn allen nog even gezellig in onze kantine sommigen in ons nieuw gekregen trainingspak aangeboden door Igrotech installatietechniek uit Heeg.

 

 

8 november 2008, Blauw Wit 10 –Heeg 4.

Het voetbal was beter dan de afgelopen weken en nadat Blauw Wit wel de paal raakte maar geen doelpunt kreeg was het toch Heeg die scoorde. Alert reageren van Dirk van der Horst was voldoende voor de 0 – 1 al raakte hij de bal niet goed maar wel voldoende.

Gemakkelijk was het spel verder niet, maar de tweede ging er toch wel erg gemakkelijk in.

Siep Vellinga zocht en plekje links van het doel en vanaf ruime afstand veegde hij de bal tegen de touwen.

Met rust 2 – 0 voor maar daarmee waren we er nog niet, en dan is de mooie aanval, afgerond door Dirk van der Horst, een mooie opsteker die vlot daarop teniet wordt gedaan door de 1 – 3 als gevolg van een uitgespeelde achterhoede en een goede aanval van Blauw Wit. Een achterhoede trouwens die er wel stond !! Het oudste deel van de ploeg maar met een ‘Dat overkomt mij niet’ mentaliteit en de vele pogingen om ons te passeren stranden daarvoor vroeg, en daarna ook en zorgen zeker niet voor gevaar.

De 4 – 1 door Rob Bijlsma na goed voorbereidend werk van Rimmer Grondsma gaf ons enige opluchting. Tocht raakten wij wat geïrriteerd door het spel van de tegenstander en de scheidsrechter. Deze laatste floot de eerste helft zeer goed, maar raakte de tweede helft de grip op de wedstrijd lichtelijk kwijt. Geel voor Auke van Netten en een penalty tegen bepaalden daarnaar het eind van de tweede helft.

De penalty ging er trouwens in waarmee wij de wedstrijd met een 4 – 2 overwinning afsloten.

 

 

1 november 2008, Heeg 4 –N.O.K. 4.

Wij waren gespannen voor aanvang van deze wedstrijd. N.O.K. had verschillende resultaten laten zien en wat kunnen wij verwachten van dit elftal om kwart over vier op een regenachtige zaterdagmiddag.

Het eerste gevaar ontstond voor eigen doel waar de paal het verschil uitmaakte van 0 – 0 en de 0 – 1.

Vlak daarop was het Dirk van der Horst die nu wel het doel vond en zijn eerste van dit seizoen en onze eerste van deze wedstrijd maakte.

Een goed geplaatste bal van Siep Vellinga gaf Thijs Veenstra de kans om voor de 2 – 0 te zorgen en dat Rob Bijlsma daarna op goed aangeven van Dirk van der Horst beheerst de 3 – 0 maakte gaf ons het gevoel dat wij deze dag niet zouden verliezen.

Voor rust was het Rimmer Grondsma die uit een ongelukkige situatie voor de 4 – 0 zorgde.

Na rust was een goed spelend N.O.K. de oorzaak dat wij niet gemakkelijk aan meer doelpunten kwamen en de kans zat er ook in dat zij een doelpunt zouden maken al stond onze verdediging dat eigenlijk niet toe.

Onze einduitslag van 5 – 0 werd verzorgt door een beheerste actie van Rob Bijlsma die uit een drukke situatie voor het doel van N.O.K. het net wist te vinden.

Onze zesde overwinning op rij; waar houdt dit op ?

 

 

25 oktober 2008, Leeuwarder Zwaluwen 11 – Heeg 4.

In de eerste helft was het Rob Bijlsma die het vele gezwoeg van Heeg afrondde met een doelpunt en voor enige opluchting bij ons zorgde. Iets later wat het 0 – 2 maar dat lag niet aan ons spel. Rob Bijlsma, bij de hoekvlag staand en dan scorend onder de handel van de doelman door, dat is meer geluk dan goed spel. En daar lag deze eerste helft ons probleem. Het lukte niet en we moesten er voor oppassen dat onze goedbedoelde opmerkingen naar elkaar geen gevit op elkaar werd. En Leeuwarden Zwaluwen scoorde zowaar, zomaar.

De rust bracht enige rust in het spel en waar wij de eerst helft mee waren opgehouden, gingen wij de tweede helft mee door.

Werken, overspelen, combineren en zorgen dat de bal in het strafschopgebied komt. En dan valt de goal vanzelf. Er kunnen veel namen genoemd worden die in de voorbereiding voorkwamen maar toen het zover was, was een droog schot van Rob Bijlsma voldoende voor zijn, en ons derde doelpunt. Niet minder fraai en even overtuigend was het daarna Auke van Netten die zijn eerst van dit seizoen, en onze vierde maakt.

Een terugspeelbal op de kruising van lat en paal belande bij Ids Groen en de 1 – 5 was een feit. Net voor het eind signaal gelukte het de blauwen om ook nog te scoren waardoor wij deze wedstrijd afsluiten met een 2 – 5 winst.

 

 

18 Oktober; SC Franeker 8 – Heeg 4.

Moeizaam; zo kon deze wedstrijd omschreven worden. Spelen op kunstgras valt nog niet mee. De bal rolt sneller door dan we gewend zijn en dat ook nog met de wind mee. Het veld is anders dan we thuis tegenkomen en dat zien we terug. Spelers die normaal met de bal aan een touwtje jongleren en tegenstanders passeren struikelen over de bal of raken deze kwijt. Ballen die niet aankomen of die over de achterlijn verdwijnen. Het gebeurt allemaal in onze eerste helft. Het is dat Thijs Veenstra goed aangespeeld, en goed doorgaand vanaf links, met links hard en droog in de bovenhoek schiet en daarmee de 1 – 0 voorsprong op de borden zet.

Achterin hebben wij de eerste helft echt niets te doen gehad maar voorin bleven de vele kansen onbenut dus de 1 – 0 was wel terecht wat de nul betreft maar het hadden er wel 5 of 7 voor mogen zijn.

De wissels in de rust veranderen weinig aan het spel en het was een kopbal van Albert de Vries die voor de 2 – 0 tekende. Deze tweede heeft liet Franeker wel wat meer voetbal zien, kreeg wel meer kansen zonder gevaarlijk te worden en aangezien wij verzuimde om zelf te scoren gingen wij met een 2 – 0 overwinning naar huis.

Let wel, we spreken wel over een overwinning.

Met vriendelijke groet, Epie G. Gerritsma

 

 

Heeg 4 – H.J.S.C. 3.

Na weken van opmerkingen, zinspelingen heen en weer, van de meetrainende hommertsers, konden we nu eindelijk onze krachten echt meten. De streekderby uit wymbrits is weer in ere hersteld, juist, Heeg versus Hommerts.

Voor de aangetrouwde en de geboren Hommertsers, bij ons in de ploeg, was het een speciale ontmoeting. Auke, Dirk en Willem, die vroeger in het groen speelden, waren er niet helemaal gerust op, getuige hun opmerkingen voor de wedstrijd, de zenuwen waren dan ook van de gezichten af te lezen... "Dizze opstelling stie net op ynternet, se hawwe de minsten thus litten....dit wurdt een drege pot..."

En dat werd het ook, meteen vanaf het begin was het vol dr op, en van het bovenste plankje, in hoog tempo wisselden de kansen zich af voor beide ploegen. De eerste echte krachtmeting voor het vierde, op een heerlijke nazomermiddag in oktober met best veel publiek!

Na twee dikke kansen voor Heeg, was het toch Hommerts die in een snelle aanval de 0 – 1 scoorde. Heeg liet zich hier niet van de wijs brengen, en ging vol vertrouwen door met aanvallen, Thijs ging goed door, kon afspelen maar schoof zelf de bal keurig in de linker hoek, de keeper had het nakijken, en het was weer gelijk. Heeg bleef aanvallen maar, bij vlagen moest onze keeper Jan optreden, Mewis haalde nog een bal van de lijn. en waar H.J.S.C. de kansen niet maakte was het Ids die uit een corner voor het vijandelijke doel snoeihard raak kopte. 2 – 1.

In de rust werd nog gespeculeerd om alvast voor Tjitske een bloemetje te regelen, omdat Thijs vier uur thuis moest wezen (weekendje weg, Thijs had het al tot het uiterste gerekt), want als het nog begon te knijpen houden we Thijs er liever bij.

Met twee frisse wissels en de joker achter de hand, gingen we de tweede helft in, Thijs had gelijk hij had de midmid helemaal gesloopt.(en zich zelf ook denk ik) H.J.S.C. nam naarmate de wedstrijd vorderde meer risico, Heeg kreeg daardoor meer ruimte, wat resulteerde in een schot van Siep die via de onderkant van de lat weer het veld in stuiterde, gelukkig stond Rob precies op de goede plek om dit buitenkansje te verzilveren. 3 – 1.

H.J.S.C. wou wel meer aandringen maar kon niet meer, wij kregen nog een paar dikke kansen, ik zal geen namen noemen nou Ids...(nehe).

In een spannende sportieve voetbalpot, goed geleid door scheidsrechter Chris Bijl, bleven de 3 punten in Heeg.

Er werd nog heel wat nagepraat, en het pilske smakke bêst, niks mooier dan de derby te winnen!

 

De leider.

 

 


 
wedstrijden
 
Heeg 1 - SC Bolsward 1
25-08-2017 20:00 uur
Oefenwedstrijd
Heeg 2 - SDS 2
26-08-2017 14:30 uur
Oefenwedstrijd
Heeg 2 - Workum 2
29-08-2017 20:00 uur
Oefenwedstrrijd
Heeg 1 - Workum 1
29-08-2017 20:00 uur
Oefenwedstrrijd
 
 
agenda / nieuws
 
Nieuwe regeling gele en rode kaarten
Met ingang van het komende seizoen is de regeling v.w.b. schorsingen na gele en rode kaarten iets gewijzigd. Leiders en trainers graag uw speciale aandacht hier voor! Klik op "meer" voor het volledige document.
meer »
Vacature: Scheidsrechterscoördinator
We zijn op zoek naar een nieuwe scheidsrechterscoördinator voor de pupillen (JO8 tm JO13). De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit maken van schema's. Je hoeft niet verplicht op zaterdagochtend aanwezig te zijn. Interesse? Neem contact op met één van de bestuursleden.
meer »
App wedstrijdzaken
Vanaf het nieuwe seizoen wordt het wedstrijdformulier ingevuld via de app wedstrijdzaken. De fysieke spelerspassen zullen hiermee verdwijnen. Klik op 'meer' voor alle info.
meer »
Artikelen webshop in prijs verlaagd!
Heb je voor het nieuwe seizoen nog wedstrijd- en/of trainingskleding nodig? Bezoek snel onze webshop! Bijna alle artikelen zijn blijvend in prijs verlaagd! Dit geldt voor de jongste jeugd t/m de senioren. Op = Op! Klik op 'meer'.
meer »
 
   
sitemap
print deze pagina
 
 
websitesponsors
Fotografie & Ontwerp door TJ Hogeterp • Powered by Webza (KisW Sport Pakket) • Alle Rechten Voorbehouden VV Heeg
- welkom
- senioren nieuws
  |  - Zomerstop nieuws
  |  - 29 apr
  |  - 15 april
  |  - 8 apr
  |  - 25 mrt
  |  - 11 mrt
  |  - 4 mrt
  |  - 18 feb
  |  - 4 feb
  |  - Winterstop
  |  - 10 dec
  |  - 3 dec
  |  - 12 nov
  |  - 5 nov
  |  - 29 okt
  |  - 15 okt
  |  - 8 okt
  |  - 1 okt
  |  - 24 sept
  |  - 17 sept
  |  - Competitie indelingen
  |  - 4 jun
  |  - 28 mei
  |  - 24 mei
  |  - 14 mei
- jeugd nieuws
  |  - Nieuws
  |  - Trainingsschema
  |  - Kantinedienstrooster
  |  - De Grote Club Actie
  |  - Shirt sponsors
- club nieuws
- senioren
  |  - 1e elftal
  |    |  - Seizoen 2016-2017
  |    |  - seizoen 2015/2016
  |    |  - Seizoen 2014/2015
  |    |  - Seizoen 2013/2014
  |    |  - Seizoen 2012/2013
  |    |  - Seizoen 2011/2012
  |    |  - Seizoen 2010/2011
  |  - 2e elftal
  |    |  - Selectie
  |    |  - Wedstrijdverslagen
  |    |  - Statistieken
  |    |  - Seizoen 2011/2012
  |    |  - Seizoen 2010/11
  |    |  - Foto's
  |    |  - Beker
  |  - 3e elftal
  |    |  - Selectie
  |    |  - wedstrijdverslagen
  |    |  - Topscorers 2016/2017
  |    |  - fotoalbum
  |    |  - Topscorers 2015/2016
  |    |  - Topscorers 2014/2015
  |    |  - topscorers 2013-2014
  |    |  - verslagen 2015/2016
  |    |  - verslagen 2014-2015
  |    |  - verslagen 2013-2014
  |  - Archief 3e elftal
  |    |  - Fotohoek 2011-2012
  |    |  - Verslagen 2011-2012
  |    |  - Verslagen 2012-2013
  |    |  - Statistieken 2012-2013
  |    |  - Uitslagen 2012-2013
  |    |  - Selectie 2012-2013
  |  - Archief 4e elftal
  |    |  - Wedstrijdverslagen 2012 / 2013
  |    |  - topscorers: it fjirde 2012 / 2013
  |    |  - selectie 2012 / 2013
  |    |  - Verslagen 2011 / 2012
  |    |  - topscorers: it fjirde 2011 / 2012
  |    |  - Verslagen 2010/2011
  |    |  - topscorers: it fjirde 2010 / 2011
  |    |  - verslagen 2009/10
  |    |  - verslagen 2008/09
  |    |  - fotoalbum
  |    |  -
- jeugdteams
- fotoalbum
  |  - 17 okt
  |  - 10 okt
- de club
  |  - geschiedenis
  |  - lid worden
  |  - afmelden
  |  - kledinglijn
  |  - downloads
- Vrienden van v.v. Heeg
- sponsoring
  |  - sponsor worden