Samenwerkende Teams (vv Oudega, vv HJSC, vv Heeg)


 
Archief 4e elftal
Wedstrijdverslagen 2012 / 2013 | topscorers: it fjirde 2012 / 2013 | selectie 2012 / 2013 | Verslagen 2011 / 2012 | topscorers: it fjirde 2011 / 2012 | Verslagen 2010/2011 | topscorers: it fjirde 2010 / 2011 | verslagen 2009/10 | verslagen 2008/09 | fotoalbum |

 

Wedstrijdverslagen Heeg 4, Seizoen 2010 2011.

 

 

1 juni 2011; Heeg 4 – Makkum 4.

Een zonnige dag met op de avond een zonnige afsluitingswedstrijd van het seizoen. Ids Groen zijn laatste wedstrijd en speciaal voor hem spelen we deze in het IJ.V.C. blauw. Een leuke wedstrijd en de betere kansen zijn eerst voor Heeg wat dan ook terecht op voorsprong komt. Geplaagd door de zon kan de doelman de bal na een schot niet voldoende wegwerken en via de paal ploft deze terug net voor de doellijn. Rimmer Grondsma schuift deze vervolgens met heel zijn hebben en houden over de doellijn. Wel jammer maar ook terecht komt Makkum terug in de wedstrijd wat ze ook wel verdienen. Heeg gaat hierna weer in de aanval en het is tenslotte en prachtig afstandsschot van Siep Vellinga welke voor de 2 – 1 ruststand zorgt.

In de rust is het dan zover, Ids begin aan de laatste helft van zijn voetbalcarrière. Linkshalf en wat er dit seizoen niet uitkwam laat hij nu in één helft zien. Het is eerst nog wel Rob Bijlsma die de bal het dak van het doel inschiet maar daarna is het alleen maar Ids voor. Deze helft heeft hij meer kansen gemist dan het hele seizoen. Makkum wil zijn afscheidsfeestje nog even bederven en scoort de 3 – 2 maar daar blijft het bij, Ids blijft hierna missen en mag net voor het eind van de wedstrijd onder applaus van zijn teamgenoten het veld verlaten. Het is vandaag dan ook overduidelijk dat hij de ‘Man of the Match’ is.

Na afloop draagt Ids Groen ook nog eens zijn trainingspak over aan en van de jongere nieuwkomers en zit zijn voetbal carrière er na bijna 20 jaar IJ.V.C. en bijna 20 jaar Heeg erop. Naast shirt nummer 5 is nu ook shirt nummer 11 definitief beschikbaar om door een andere speler gedragen te worden.

 

 

25 mei 2011; Heeg 4 – Bolswardia 4.

Gisteren(Woensdag-)avond toch wel iets opmerkelijks meegemaakt. Waar de meeste vereniging moeite hebben om de selectie per elftal rond te krijgen (in ieder geval 11, dan kunnen we spelen, niet te veel want we willen niet op de wissel) heeft Bolswardia dit heel goed voor elkaar.

Bolswardia 4 kwam namelijk met de andere jongere gezichten naar Heeg welke we in Bolsward niet hebben gezien. Het bleek de andere helft van hun brede elftalselectie te zijn.

Wij moesten het doen met ons eigen beperkte ploegje van 16 spelers en dat ging ons niet slecht af. De druk op het doel was voor Bolswardia, de eerste kansen waren voor Heeg en het was jammer dat niet één daarvan doelpunt werd.

Halverwege de eerste helft vond Bolswardia dat we voldoende plaagstootjes hadden uitgedeeld en schakelde met gemak een tandje hoger. Heeg liep al op zijn laatste tenen en de aanval was vlijmscherp en goed afgerond. We waren hierbij kansloos. Voor rust gebeurde dit nogmaals, we werden over en voorbij gelopen maar het leek erop dat we de aanval hadden afgeslagen en bal en tegenstander helemaal, ver van ons doel, naar de achterlijn hadden gedrongen. Toch kwam de bal voor het doel langs en voor de neutrale toeschouwer moet het een kostelijk gezicht zijn geweest hoe Auke van Netten de bal het eigen doel inwerkte.

In de rust twee frisse wissels, Jacob van der Goot voor Jaring de Boer (hé Auke heb je ook eens een Jarinkje !) en Dirk van der Horst voor Ids Groen maar het frisse werd er in de tweede helft al snel door Bolswardia vanaf gehaald.

Wel kwamen we nog via een mooie vlotte aanval via Dirk van de Horst, steekballetje op Thomas Visserman, goede voorzet vanaf de achterlijn op Rimmer Grondsma op 1 – 2 maar toen kwam de ‘Bolswardia-Wals’ weer en werd het tenslotte 1 – 8 en dat hadden we vooraf niet gedacht.

Vorig jaar hielden we al een kater over van de (woensdagavond-)slotwedstrijden van onze competitie, deze wedstrijd waar ik wel zin in had, gaf mij ook een erg katerig gevoel.

 

 

21 mei 2011; Heeg 4 W.P.B. 3.

Vanmorgen zijn de ‘Heeg Veteranen van seizoen 2035 /2036’ Kampioen geworden in hun klasse. Gefeliciteerd jongens, nog even doorgroeien en jullie zijn welkom om bij ons te komen spelen.

Ons’ dat is Heeg 4 welke vandaag moest aantreden tegen ‘Waterpoort Boys 3’ en we hadden deze winnaars wel kunnen gebruiken. Terwijl het zaadpluizen sneeuwde van de populieren drukte ’Waterpoort Boys ons ver terug in het strafschopgebied maar vergat uit de vele kansen te scoren. Voorin vergat Johan Altena dat ook twee keer maar bij onze derde kans was Dirk van der Horst wakker, pakte het steekballetje van Wiebe de Boer goed en op schoot beheerst raak. Ruim hierna was hier weer raak bij onze vierde kans.

Jacob van der Goot, nog geen minuut in het veld na te zijn ingevallen voor de uitgevallen linksachter schoof de bal, aangespeeld door Dirk van der Horst, het doel binnen.

Na rust ging Heeg 4 minder voetballen en W.P.B. beter en dan loop je tegen de doelpunten aan. Onze gelegenheids linksachter, liet zien dat hij ook wel een beetje kan keepen, stak op de doellijn zijn hand uit naar de bal welke onze doelman al was gepasseerd en zoiets mag eigenlijk niet. De strafschop zat en vlot hierop was het zelfs al gelijk, of was de volgorde andersom ?

De beste man aan Waterpoort Boys kant bekroonde zijn goede spel hierna met een fraai doelpunt, Heeg 4 had verloren en moest nog een ruime helft spelen. De 2 – 4, viel de 2 – 5 volgde en de 2 – 6 kopte Freerk van Ommen zelf binnen. Zijn kopbal vlak hierna aan de overkant was een zwak aftreksel van zijn eerste en verdiende geen doelpunt te worden.

Na afloop durfde niemand het te hebben over de penning ‘Man of the match’ en was iedereen het er over eens dat Dirk van de Horst zijn mond voor de wedstrijd dicht moet houden. Dit was de tweede keer dat Dirk een ‘speech’ hield en meteen ook de tweede keer dat we dik verloren.

 

 

17 mei 2011;A.V.C. 3 - Heeg 4.

Waar we vroeger bij nat weer door de zware klei moesten zwoegen en zomers bijna de enkels verzwikten door de hard opgedroogde, ongelijk liggend klei, ligt nu een kunststofmatje om ‘U’ tegen te zeggen. Bijna, want de rubberkorrels zijn ruim zichtbaar aanwezig en de stroken lijken los naast elkaar te liggen. Maar als je gaat voetballen voelt dit veld heel goed.

Onze derde wedstrijd op rij alweer op kunstgras en we starten goed. Al na 5 minuten roept Freerk van Ommen schieten en Thijs Veenstra haalt meteen fraai uit en van ruime afstand beland de bal in de bovenhoek van het doel. Hij nu de topscorer van onze ploeg, wij blij met de voorsprong. Later in de wedstrijd doet Thijs dit dunnetjes over; de afstand is groter, de lat voorkomt een tweede doelpunt. Ook de tweede helft kenmerkt zicht door lat en paal als is het dan A.V.C. die driemaal bijna gelijk komt maar net niet.

De eerste helft is trouwens voor Heeg 4, heel veel aan de bal en veel spelend op de helft van A.V.C. 3, de twee helft is dit andersom en de achterhoede krijgt de kans zich goed in de schijnwerpers te spelen. Naast de vele kansen van A.V.C. in die helft, naast de bijna doelpunten in die helft kreeg A.V.C. toch een bijna zeker moment voor de gelijkmaker.

Waar Siep Vellinga de bal meestal panklaar legt voor onze aanvallers deed hij dit nu voor A.V.C. en niemand van ons kon meer bij die speler komen. Op de rand van het strafschopgebied de bal te ver vooruit spelend kreeg Jan de Vries de kans deze bal op te rapen. Wij opgelucht, Siep het meest.

Hoewel de hele tweede helft spelend met de kont in het doel was er toch nog een hoogtepunt voor ons. Na 7 maanden blessureleed keerde Rimmer Grondsma terug binnen de lijnen voor het laatste kwartier van de wedstrijd. Meer meeverdedigend dan aanvallend sloot hij de wedstrijd af.

 

 

7 mei 2011; Makkun 4 - Heeg 4.

Weet je wat je moet opschrijven over vandaag vragen ze mij ? Natuurlijk weet ik dat, want als ik voetbal ben ik met het spel bezig, dan beleef ik het spel en zie het spel (al denken sommige van mijn team genoten daar anders over), dus hierbij:

Vanaf de Makkumer aftrap staan wij allemaal te slapen en de eerste kans is dan ook voor dat Makkum 4. Aan de overkant  is het andersom en mist Thomas Visserman een riante kans op de voorsprong. Tocht wordt het wat later 0 – 1. Zeer goed aangespeelt schiet Thomas Visserman raak, de klok staat op 2 minuut en 24 seconden.

Na nogmaals twee riante kansen gemiste te hebben weet Thomas Visserman vervolgen nogmaals het doel te vinden. We hebben nog geen 7 minuten gevoetbald en blijven doorgaan.

Het is daarna Thijs Veenstra die de bal krijgt aangespeelt en waar bij iedereen de bal vanaf de buik zou wegspatten is er bij Thijs controle, we horen een zachte zucht en beheerst schiet hij daarna de bal het doel in, het is de 27e minuut en 0 – 3.

Ook Luutzen de Jong mag meedoen in het kansen missen, maar dat doet hij maar één keer. De volgende is beheerst en raak en dat doet Thijs Veenstra in de 44 minuut ook met rechts voor de 0 – 5 ruststand.

Na de rust zijn we de controle over de wedstrijd kwijt. Het is Makkum 4 dat één doelpunt maakt en daar blijft het niet bij. Later in de wedstrijd komt er nog één doelpunt bij en ook de derde valt.

Enige verschuiving in het elftal zorgt daarna voor was meer controle op de wedstrijd en we gaan weer kansen missen voorin. Dat is op zich een goed teken, dan is de bal niet meer achterin. We moeten nog wachten tot de 81e minuut als Salah al Mahdawy een klein gaatje ziet. Staande in de buurt van de hoekvlag trapt hij de bal en waar iedereen, inclusief doelman (‘Die altijd naar voren toe stapt’ zegt Salah), denkt aan een voorzet schiet de hij bal precies achter de eerste doelpaal binnen.

Terug in Heeg horen we dat alle senioren hebben gewonnen en dat SC Joure 6 in onze competitie met 9 – 0 heeft gewonnen. Daarmee zijn zij op eigen kracht kampioen en waren zie niet meer afhankelijk van verliespunten van ons.

De teruggevonden penning ‘Man of the Match’ leek naar Thomas Visserman te gaan, (maar deze was afwezig en had maar een half uur gespeeld), leek naar Siep Vellinga (afwezig), John Palyama (afwezig) of Salah al Mahdawy (afwezig) te gaan maar toen ik ruim na zessen terug ging naar huis lag deze nog op tafel. Heb deze zelf maar meegenomen. Dit gaf wel verbaasde gezichten thuis.

 

 

16 april 2011; Bolswardia 4 - Heeg 4.

En zo zitten we s’ avonds ruim na achten gezamenlijk en gezellig achter een bord patat met een drankje in ‘De Boeier’. Wie had dat gedacht na van middag.

Want het was niet echt prettig zoals we na de eerste helft naar de box liepen voor ons bakje thee (wat trouwens veel te laat kwam, kon er ook wel bij). De ene helft van het team had geen goed woord over voor de andere helft die hetzelfde dacht maar niet zei.

Want het ging vandaag niet. Kwam het door het kunstgras, kwam het door de tegenstander, kwam het door de tijd zo ruim na vieren nog voetballen of deden we het zelf.

We lieten ons de bal afpakken, waren steeds te laat en als je dan ‘laatste man’ bent dan is dat niet goed vond Jaring de Boer ook zelf. We maakten daarna wel de gelijkmaker, nou ja ‘Wij !’ Het was Jacob van der Goot die alerter reageerde dan de doelman. Maar voor rust was Bolswardia veel attenter en zorgden zij ervoor dat de bal weer achter onze doelman lag.

Meteen na rust was het weer raak, niet voor ons maar voor Bolswardia en zij verdienden dat. Ze voetbalden goed, snel en bekeken en speelden ons goed uit, de 3 – 1 voorsprong voor hun was dan ook terecht.

De wedstrijd leek daarna op die 3 – 1 nederlaag af te gaan totdat ik in het strafschop gebied mijn tegenstander behoorlijk tegen zijn voeten trapte. De strafschop zat en ik had behoorlijk spijt van mijn actie want mijn teen is nog pijnlijk hier achter de computer.

Dat we daarna Bolswardia lieten lopen voor de 5 – 1 was vooral sneu voor doelman Jan de Vries die erg goed keepte. Ook voor Jacky Reen welke voor ons op de fiets naar Bolsward kwam, voor Dirk van der Horst welke ons voor de wedstrijd trakteerde (had dat beter na afloop kunnen doen) en Rimmer Grondsma die zich zat te verbijten langs de zijlijn.

 

 

9 april 2011; Heeg 4 – Heerenveense Boys 6.

Half twee zie ik Jacob van der Goot en Auke van Netten al op de fiets voorbij komen, helemaal uit Gaastmeer en een kwartier te vroeg, hadden zeker met tegenwind rekening gehouden. Onze tegenstander is ook op tijd, er staat wat op het spel, namelijk de tweede plaats in de competitie.

En die willen de Boys hebben ze voetballen goed en fel en Heeg 4 staat eerst behoorlijk onder druk maar daar weten de Veteranen achterin goed mee om te gaan. Als de achterhoede dat laat zien begint ook het middenveld te voetballen en de voorhoede gaat ook meedoen denkend aan de spreuk van Dirk van der Horst op het Whiteboard ‘Zonder strijd geen overwinning’.

Dat resulteert in enkele aanvalletjes waarvan er een sneuvelt door een handsbal buiten het strafschop gebied. De volgende is binnen en Thijs Veenstra mag aanleggen voor de strafschop. De doelman kiest de goede hoek maar is geen Jan de Vries en we staan met 1 – 0 voor.

Achterin is het op het randje maar de nul blijft, voorin vergeten Ids Groen en Luutzen de Jong te scoren zodat het spannend blijft tot de aanval van rechts naar links en weer naar links (voor Heerenveense Boys van links naar rechts en weer naar links) waaruit Rob Bijlsma de bal, staande op de achterlijn zo via de korte hoek het doel in schopt voor de 2 – 0 ruststand.

Na rust is de strijd wat uit het spel, Heeg speelt tam, de Boys iets minder tam. En twee keer ‘Hands ?’ van Heeenveense Boys dan ook maar een keer van Heeg vind de scheidrechter.

De technische rechtsbenige speler heeft echter het stukje op de internetsite van Henk van der Veer (overgenomen van de Heeg site) gelezen en denkt niet aan links en recht maar aan een strafschop door het midden en we moeten weer voetballen met deze 2 – 1 stand.

Echt gevaarlijk wordt het niet achterin en ook niet voorin. Tocht weet ‘Man of the Match’ Rob Bijlsma en hoekschop van Siep Vellinga al koppend mooi het doel in te krullen. Ook hierna krijgt hij, maar ook anderen van Heeg, nog kansen waarvan die van Thijs Veenstra moeilijker was om te missen dan om te scoren.

Heerenveen is na de 3 – 1 uit gevoetbald en achterin worden we niet weer moe, komt ook wel goed uit nu velen van ons de nacht van Toen moeten overdoen.

 

 

26 maart 2011; O.N.S. 5 – Heeg 4.

O.N.S. ook een ploeg op leeftijd en dat past ons wel. We beginnen in de volgende opstelling:

Doel: Jan in Vorm, Achterin Freerk van der Wiel, Jaring Mathijsen, Auke Pieters en Epie van Bronkhorst. In het midden: Luutzen Sneijder, Peter van Bommel en Siep van der Vaart.

Voorin: Rob Kuyt, Thijs van Persie en Lex Immers. Langs de lijn de wissels John Heitinga en Roel van Nistelrooy en de staf Dirk van Marwijk en Thomas Cocu.

Geen gemakkelijke wedstrijd, we moeten vol aan de bak. Dat levert voorin een kans op voor Thijs van Persie welke erin gaat en afgekeurd wordt wegens buitenspel. Daarna een strafschop (tegen) in ons doelgebied die door Jan in Vorm gestopt wordt. Kansen voor beide ploegen maar wel een 0 – 0 ruststand. Ook de tweede helft kenmerkt zich door kansen maar geen doelpunten. En dit wordt zo’n wedstrijd die voor beide ploegen ‘billen knijpend’ op een ‘nul – nul’ eindstand afgaat want als één ploeg scoort is die ook meteen winnaar.

Na afloop voorin niet gescoord en achterin voor de tweede keer op rij de ‘0’ en daarom vonden wij het de moeite waard om de ‘Man of the Match’ een interview af te nemen.

 

We vroegen daarom Jan de Vries in vorm hoe hij het voorelkaar krijgt om altijd strafschoppen te stoppen en dat blijk eigenlijk heel eenvoudig te zijn als we hem moeten geloven.

Zijn verhaal: Deze speler is een technische spelers, rechtsbenig en die schieten meestal links van mij in het doel. Dat weet zo’n speler dus schiet die naar links en dat weet de doelman en daarom duikt die naar rechts dus denkt de speler ik schiet naar rechts en omdat ik dat weet en altijd naar rechts duik, duik ik naar links, ook omdat ik op die kant een extra kussentje heb, wat de speler niet weet en daarom stop ik altijd de strafschoppen.

(Maar volgens mij moet je gewoon een goede doelman zijn om zoiets te stoppen !)

 

 

19 maart 2011; Heeg 4 – Balk 4.

We missen nogal wat spelers van onze vast basis, andere spelers staan op vreemde posities en dat is te zien aan ons spel, we werken hard zetten onze tegenstander behoorlijk onder druk maar de doelpunten komen niet. Geen scherpte voorin, geen geluk; zeg het maar. Ook geen geluk voor Thomas Visserman die zich al na 5 minuten moet laten vervangen door Ids Groen, volgende week weer een minder ? Geluk wel op onze doellijn waar een verdediger al koppend kan voorkomen dat Balk 4 een voorsprong neemt waardoor we met een 0 – 0 stand de rust ingaan.

Na rust beginnen we met twee frisse wissels op het middenveld. Ids Groen en Luutzen de Jong schuiven hiermee door naar de voorhoede.

En met name de laatste gaat opvallen. Deze man kan niet alleen overal achterin voetballen, ook op het middenveld deed hij de eerste helft goed werk met veel inzet.

En nu in de spits, de bal goed aangespeeld en aangenomen wacht hij op zijn kansje en trekt de aandacht van de verdedigers en doelman. Wybe Visserman wordt hierna zo vrij aangespeeld dat deze alle tijd heeft om zenuwachtig te worden maar het lege doel is niet te missen. Hulde voor Wybe maar zeer zeker ook voor de latere ‘Man of the Match’ Luutzen de Jong.

Een beetje een onverwachts doelpunt want Balk zet ons hierna nog meer onder druk dan daarvoor. Zij zijn hard op weg naar een verdiende gelijkmaker maar met kunst en vliegwerk wordt het eindsignaal gehaald. Zo’n 1 – 0 overwinning smaakt heel goed evenals de rest later die middag.

 

 

12 maart 2011; V.V.I. 4 – Heeg 4.

Terugkijkend op gisteren is terugkijken op een mooie wedstrijd van de gedeelde nummer twee in onze competitie. We begonnen te slapjes en te gemakkelijk, dat laatste had onze leider al voor de wedstrijd zien aankomen, hij zag ons inspelen. Dus na 5 minuten met 1 – 0 achter, de opkomende man van V.V.I. kon zonder aangepakt te worden doorlopen en scoren.

En als we dan gaan voetballen, kunnen we voetballen. Eigen helft bal afpakken en inleveren bij Siep Vellinga, doorspelen naar de goed lopende Thijs Veenstra welke de vrije Thomas Visserman aanspeelde. Rechte op doel af en recht erin voor de 1 – 1.

Achterin moesten we blijven oppassen maar dat bleef goed gaan tot Jacob van der Goot op de achterlijn de bal nog net onder controle kon krijgen (Moet geen probleem zijn voor iemand die 20 jaar laatste man en voorstopper heeft gespeeld). De bal terugleggend op Rob Bijlsma kon deze via lat, paal en buik de bal het doel inschieten en stonden we met 1 – 2 vóór.

Lang hadden we hier geen plezier van want V.V.I. kan ook goed voetballen. Zij krijgen de kans om het onze achterhoede goed moeilijk te maken en zo beland een voorzet mooi op een van de kaler worden kopjes van V.V.I. en vrij staand kan deze de 2 – 2 aantekenen.

Voor rust toch nog een verdiende voorsprong voor ons. Jacob van der Goot weet de bal binnen te tikken voor zijn (eerste echte) doelpunt voor Heeg nadat de doelman een vrij trap van Siep Vellinga heeft losgelasten.

In de 2e helft geen kansen meer voor Jacob van der Goot, hij moet geblesseerd vervangen worden door (terug van lang weggeweest) John Palyama. In de 2e helft wel enkele kansjes voor Salah al Mahdawy en ook nog de wissel Ids Groen voor Rob Bijlsma maar voor ons geen doelpunten meer. In de 2e helft Heeg vrij veel onder druk waardoor we tenslotte toch nog een doelpunt moeten toestaan van V.V.I. De aanval is snel, scherp en de 3 – 3 een feit en omdat de concurrentie ons vandaag niet kan inhalen nog steeds samen gedeeld 2e in de competitie.

Na afloop halen we allemaal een broodje hamburger in de partytent bij juffrouw Yvonne, doen we een pilse in hun kantine en terug in Heeg doen we dat dunnetjes over. Geen ‘Man of the Match’ we zijn door de penningen heen. Misschien komt daar een oplossing voor.

 

 

5 Maart 2011; Heeg 4 – Zeerobben 4.

De wedstrijd voor ons eindigde in een 3 – 0 overwinning voor Heeg. Koploper Bolswardia verloor onverwacht en dat deed Jacky Reen verbazen, ons niet. Vrouwen zijn onvoorspelbaar vertelden wij in koor en Jacky Reen had weer wat geleerd.

Wij zijn compleet, bijna iedereen op zijn vertrouwde positie behalve Jacob van der Goot. Die wilde linksvoor spelen en dat mocht. Waarschijnlijk heeft hij nog nooit gehoord van Klaas de Vreeze en hoe deze zijn opstelling maakt en over sommige posities denkt.

Enkele ‘Jonge Seunen’ staan voorin en maken het ons zo lastig dat we eerst op achterstand komen alvorens Jacob van der Goot scoorde voor de 1 – 1 en hij had er ons twee beloofd. Vlak voor rust leek dat erop maar een van de ‘Oude Seunen’ kon op de lijn de bal wegwerken.

Na rust Heeg onder druk maar voorin was het Gert Dirk van der Horst die de doelman omspeelde en daarna ongelukkig onderuit werd gehaald. De stafschop werd door Thijs Veenstra verzilverd en Gert Dirk naar de eerste hulp in Sneek gebracht.

Even later leek dan toch Jacob van der Goot zijn tweede te maken maar de ‘Oude Seunen’ dachten er ook nu anders over, doen we maar zelf hebben ze gedacht en de 3 – 1 eindstand stond vast. Terecht dat Jacob van der Goot ‘Man of the Match’ was al kon hij zijn twee doelpunten niet waarmaken.

Ruim na zessen waren wij daarna terug uit Sneek met Gert Dirk. Ook daar op de eerste hulp heeft hij zijn mond bijna niet stilgehouden. Eventjes maar toen de mooi jonge vrouwelijke arts haar handen op de gekwetste torso legde. De handen waren koude en de schouder erg pijnlijk en de conclusie een ‘AC luxatie tossy II’. Door al dat gesodemieter voor ons geen derde helft, nu ga ik vanavond maar klaverjassen in de voetbalkantine; wisten jullie dat daar klaverjassen was ?

 

 

19 februari 2011; Sneek 8 – Heeg 4.

Onze eerste wedstrijd na de winterstop, een oefenwedstrijd, we zijn en bijna allemaal. Erik, Wessel en Teade zijn er zoals altijd ,wat zijn die jongens gegroeid sinds ik ze voor het laatst zag. Grensrechter Rinze Koornstra is niets veranderd in diezelfde periode. Jacky Reen ontbreekt hij wil in Heeg alle bekenden bedanken die hem in het ziekenhuis of thuis bezocht hebben en hij gaat het eerste zien en steunen, ze hebben zijn hulp meer nodig dan wij.

Ids Groen is op vakantie in de sneeuw, Willem Wittermans is haasjes aan het schieten, John Palyama ligt het zwembad en onze ‘Boer zoekt ((een) vrouw)’, maar verder zijn we compleet. Rimmer Grondsma is nu echt lijder, wat splinters in de voet geven hem geen kans te voetballen en verder gaat alles goed met ons.

Een oefenwedstrijd, dus niet om het ‘echie’ gelijk het gras. Auke van Netten heeft de tegenstander geregeld, ook en vijfdeklasser. Onze tegenstander, half wit, half zwart speelt lichtvoetig en gemakkelijk en wij mogen meedoen met verdedigen. Zo af en toe gaat er eentje in maar verder gaat het aardig. Jaring de Boer is alleen de kluts even kwijt als hij grof van achteren in de nek wordt gesprongen en omver wordt gelopen.

De voorhoede verkleumd, het middenveld voorbij gelopen en de achterhoede moegespeeld gaan we de rust in. Er zijn er wel vijf die gewisseld willen worden, we hebben er maar drie.

In de tweede, wat kortere helft, hebben wij het achterin nog zwaarder dan voorin waar ze nog kouder dan koud worden. Met kunst en vliegwerk, met rubberkorrels in de kniewonden en rood geschaafde billen weten we op het eind van de wedstrijd de schade beperkt te houden tot een 4 – 0 verlies. Spits Dirk van der Horst gaf ons een compliment en vond dat wij achterin goed speelden, hij had er alle tijd voor om er naar te kijken.

Na afloop maakte ik kenbaar niet meer linksachter te willen spelen maar alleen nog linksvoor. De hele ploeg keerde zich tegen mij. ‘Wat denk jij wel !’ en voorlopig zal ik nog wel jarenlang linksachter moeten blijven spelen. Terug in Heeg blijkt ook het eerste verloren te hebben, gelukkig was het voor ons een oefenwedstrijd.

 

 

13 november 2010; W.P.B. 3 – Heeg 4.

Welkom bij de wedstrijd van WPB 3 – Heeg 4’ stond er met grote letters onder het scorebord bij onze gastheren in Sneek. De ontvangst was in ieder geval goed, ons voetbal minder.

We voetbalden wel en waren iets beter dan de tegenstander maar het laatste stukje inzet en geloof in eigen kunnen was er niet. Was de oorzaak het ontbreken van enkele spelers, was het gemakzucht, was het de twee weken rust, was het ...

Het was de laatste man van W.P.B. welke vanaf eigen helft een solo begon welke door niemand belemmerd werd en terwijl Jan de Vries de bal uit het net viste liep ‘Marradonna’ tevreden terug naar eigen helft.

De grootste tegenvaller kwam hierna en dan bedoel ik het geblesseerd uitvallen van Thijs Veenstra en Ids Groen. Voordeel was wel dan in de rust niet meer gewisseld hoefde te worden.

Na rust geloofde Heeg 4 erin en drukte W.P.B. 3 terug op eigen helft en doelpunten leken niet uit te blijven. Na zelf een paar kansen om zeep te hebben geholpen hielpen grensrechter en scheidrechter ook een beetje mee. Ook was het jammer dat ons doelpunt niet werd beloont met een aftrap vanaf de middenstip maar met een uittrap van de doelman. Tien minuten voor tijd gebeurt het dan, Heeg 4 in de aanval en W.P.B. 3 scoort aan de andere kant de 2 – 0.Toch blijft Heeg 4 erin geloven en in de resterende minuten lukt het nog wel om via ‘middenvelder’ Dirk van de Horst de stand in 2 – 1 te veranderen maar niet om de gelijkmaker te verdien.

W.P.B. 3 welke op eigen kracht de twee doelpunten maakte bleef gastheer want na afloop stond er bij ons in de kleedruimte twee flessen fris klaar om de dorst te lessen, we hadden liever de punten.

 

 

23 oktober 2010; Heeg 4 – Minnertsga 4.

Minnertsga 4, daarbij denken we terug aan de bekerwedstrijd van augustus 2008 welke we met 8 – 1 verloren. Zal Minnertsga nog dezelfde goede ploeg zijn; ze spelen tenslotte wel in de 4e klasse.

Onguur, herfstig weer, nat en veel wind maar een veld dat beter is dan in Minnertsga. Twee gelijk opgaande ploegen die wel voetballen maar geen echte kansen creëren. Het lijkt wel of wij de kluts een beetje kwijt zijn !

Over kluts gesproken; al uitverdedigend schiet Jacob van der Goot zo hard tegen de voet van de tegenstander waardoor de bal terugspat achter Jan de Vries. Over kluts gesproken; iets later keert Jan de Vries de bal die bij Jacob komt welke in zijn poging de bal weg te schieten weer een voet raakt.

Over kluts gesproken; de vrije trap van Steef Ritzema, niet klemvast bij de goed spelende doelman van Minnertsga, beland voor de voeten van Thijs Veenstra. Met een 1 – 2 achterstand gaan we daardoor de rust in.

Na rust probeert Heeg wel aan te vallen maar echte kansen worden het weer niet waarna Minnertsga toeslaat. Een Minnertsga wissel en vrije trap worden Heeg daarna fataal. Vervolgens staat Heeg 4 weer niet op te letten bij een vrije trap maar om onduidelijke redenen geeft de scheidrechter geen goedkeuring aan de 1 – 4 stand. Met minder dan vijf minuten te spelen wordt dan gevraagd: ‘Hoe lang nog scheids ?’ En als de scheids, rustig doorfluitend, antwoord: ‘Iets minder lang dan daarnet !’ weten we dat winnen er niet meer inzit en dat ons bekeravontuur er met dit 1 – 3 verlies er al voor de winterstop op zit.

 

 

16 oktober 2010; Heerenveense Boys 6 – Heeg 4.

Een enerverende week, deze week. Eerst de wedstrijd om de Jacky Reen Bokaal verloren daarna twee echte ‘Heeg 4 spelers’ verloren, beide hebben namelijk bedankt. Voorlopig zal er niet met shirt nummer vijf gespeeld worden.

En nu de topper van dit weekend, de nummer één tegen de nummer twee (Heeg) van deze competitie. Ook allemaal heren op leeftijd en een voetballende ploeg. Wel is het Heeg 4 dat op voorsprong komt doordat Rimmer Grondsma de lange voorzet beter inschat dan doelman en verdediger. Erg sneu is het daarna dat diezelfde Rimmer zo ongelukkig hard tegen het been aan wordt getrapt, dat deze over een paar dagen erg blauw zal zijn maar wat erger is, de enkel en bult gaat vertonen die de komende weken het voetbal zal verhinderen.

Al voetballend kunnen we daarna niet voorkomen dat de Boys scoren. De vrijetrap valt achter de zon vandaan precies voor de voeten van de Heerenveen spits en niet treuzelen maar meteen draaien en schieten in de korte hoek zorgt voor een 1 – 1 stand. De twee aanvallende ploegen weten daarna zonder te scoren de rust te halen mede door goed verdedigend werk van beide achterhoedes.

Ook de volgende helft aanvallende ploegen en verdedigers die boven zichzelf uitstijgen en twee in het bijzonder. De een weet de kans, die geen kans was, niet om te zetten in een doelpunt en de ander was Jacob van der Goot die iedere aanval van de Heerenveense Boys wist te onderbreken, wat een inzet en werk heeft deze ‘Man’ in deze ‘Match’ verzet. Terecht dat het ‘..of the..’ is geworden. Terug in Heeg komen we tot de conclusie dat we beide geen punten hebben verloren maar beide één punt hebben gewonnen met deze 1 – 1 stand.

 

 

13 oktober 2010; ‘Jacky Reen bokaal’ Heeg 4 – H.J.S.C. 35+.

Bij aanvang van deze wedstrijd kregen wij van de voetballende Heeg dames te horen dat zij volgend jaar ook wel eens om deze beker willen spelen, we zijn niet zo enthousiast en beginnen deze wedstrijd tegen een mix van spelers uit Hommerts/Jutrijp geplukt uit het 1e, uit het 2e uit het 3e en van straat geplukt en allemaal 35+.

Als na een paar minuten staan we met 0 – 1 achter. De hoekschop draait er in een keer in, Jan de Vries had hierbij wel last van de prachtige laagstaande zonsondergang. Druk blijft het hierna voor het doel van Heeg en de 0 – 2 is niet iets waar we op hadden gerekend.

De kopsterke spits van H.J.S.C. weet hierna met steun van onze verdediging ook te scoren. De opleiding van het jarenlang meetrainen bij ons, en het vertrouwen geven in een spits door ons, betaald zich terug. We staan nu wel echt achter !

Na rust wordt het zelfs erger als er 0 – 4 op het score bord komt te staan.

De aanhouder wint en een messcherpe Heeg aanval via aanvoerder Dirk van der Horst welke de bal doorspeelt naar de ex aanvoerder Rimmer Grondsma wordt door de laatste snoeihard ingeschoten. Jammer is wel dat hierna H.J.S.C. weer twee keer scoort alvorens Rob Bijlsma (staat altijd bij de tweede paal) een lange voorzet van Thijs Veenstra droog inschiet.

Deze mooie partij voetbal, bekeken door veel toeschouwers, wordt afgerond door Jacky Reen met de overhandiging van de ‘Jacky Reen bokaal’ aan aanvoerder Klaes Gerbrandy van H.J.S.C. 35+.

Na afloop in de kantine zijn we er al snel uit en nemen het aanbod van de dames van harte aan. Het is tenslotte wel ‘Heeg/IJ.V.C. Dames 1’ waar we dan tegen kunnen spelen.

 

 

9 oktober 2010; Heeg 4 – O.N.S. Sneek 5.

Geen verslag, uitslag 3 – 1.

 

 

2 oktober 2010; Balk 4 – Heeg 4.

Weer vlot op een achterstand, het gebeurt ons te vaak. Hierna gaan we pas voetballen en pas in het tweede deel van deze helft zorgt een kopbal van Rob Bijlsma voor de gelijkmaker. De puntgave voorzet (‘Zelfs mijn schoonmoeder kon deze maken.’) van Dirk van der Horst op Rimmer Grondsma bezorgde ons een voorsprong.

Meteen na rust was een hoekschop van Rimmer Grondsma in één keer raak. Anderen noemen het een E.D. zeker bang om voorbij gestreefd te worden op de topscore lijst.

Een lijst waar Jaring de Boer ook op komt. Zijn afstandsschot op doel leek na enig gegoochel goed gestopt door de doelman van Balk. De scheidsrechter zag hier echter de 1 – 4 in maar m.i. was de bal niet over de lijn en dus geen doelpunt. Nu kan ik dat wel roepen en schrijven want niemand die mij gelooft als ik zeg dat de strafschop geen strafschop was, dat de handsbal geen ...... en dus dat dit doelpunt geen ......; maar deze telt wel.

Heeg 4 had hierna wel door kunnen gaan met doelpunten maken maar niemand die dat voorin durfde, kansen en mogelijkheden genoeg. Net voor het eindsignaal was het Thijs Veenstra die (‘Geen kans maar een schlemielig balletje.’) de 1 – 5 eindstand een feit maakte.

Nog enkele bijzonderheden:

Geen enkele Heeg Senioren ploeg heeft vandaag verloren.

Rimmer Grondsma kreeg de verdienste ‘Man of the Match’.

Woensdagavond 13 oktober speelt Heeg 4 tegen H.J.S.C. 35+ om de ‘Jacky Reen Bokaal.’

Dan verwachten wij een grote groep toeschouwers.

 

 

Vrijdagavond 24 september 2010; Heeg 4 – V.V.I. 4.

The day after ! Wat een mooie wedstrijd gisterenavond al hadden we met de forse regenbui eind eerste helft een kleine tegenvaller en we hadden te weinig publiek. Twee goed spelende ploegen, van onszelf weten we dat van V.V.I weten we dat ook. Zij zijn het die als eerste op voorsprong komen. Een lange bal naar de linksbuiten, de rechtsachter uitgespeeld, goed voor, en de spits eerder dan de linksachter.

Al voetballend weten we toch weer bij het doel van V.V.I. te komen. Siep Vellinga krijgt de bal, verspeeld de bal, en veroverd weer de bal, en de afronding is de 1 – 1. De spits van V.V.I. zet ons daarna weer op achterstand. Voor rust is het Thomas Visserman die op het natte gladde veld een schot op doel ziet veranderen in de 2 – 2.

Na rust, in andere opstellingen, gaan beide ploegen op dezelfde wijze door met voetballen, Heeg aanvallend, V.V.I. gevaarlijk uitkomend. Dat resulteert halverwege deze helft in de derde achterstand door razendsnel een fout Heeg balletje op het middenveld tot doelpunt om te zetten. Het lijkt de genadeklap maar Heeg blijft aanvallen en invaller Salah al Mawdawy weet beheerst de gelijkmaker te maken.

We weten het; V.V.I gaat een tandje bijzetten maar we laten ons vanaf de aftrap verrassen. De messcherpe aanval wordt meteen gevolgd de weer een achterstand ! De genadeklap lijkt het want wel aanvallen maar twee keer de paal voor Rimmer Grondsma en Siep Vellinga veranderd de stand niet. Tegen het eind van de wedstrijd krijgt Rob Bijlsma de kans de bal goed naar voren te brengen, loopt Rimmer Grondsma zicht daarna bijna vast op de achterlijn maar zijn afgepeelde bal is voor Salah een mooi intikkertje en de 4 – 4 is een feit. De kopbal op het eind van de wedstrijd van Rob Bijlsma veranderd daar niets meer aan. Twee tevreden ploegen stappen daarna na ‘een mooie pot voetbal’ van het veld en aan de ‘stamtafel’ wordt de zeer goed ingevallen Salah al Mawdawy beloond met de titel ‘Man of the Match’.

En nu zaterdagmiddag blijft het goede gevoel en zitten we voor de TV voor Omrop Fryslân te genieten van de live uitzending van ‘It Iepen Frysk Kampioenskip Pealsitten’; anderen gaan naar V & D.

 

 

18 september 2010; Zeerobben 4 – Heeg 4.

Half negen, de telefoon gaat, Jacky Reen met de vraag ‘Hoe is het met de blessure ?’ en dat herinnert mij eraan om het volgende verslag te maken over vanmiddag en dat is:

De aftrap was al een tijdje voorbij toen wij er achter kwamen dat we moesten voetballen. De veteraan op leeftijd, nog niet warmgedraaid want zoiets komt langzaam los, was te laat en de veroorzaakte strafschop zorgde al na 5 minuten voor de 1 – 0. Ik vond het trouwens geen strafschop. Vlot hierna al 2 – 0, Zeerobben was toen namelijk veel beter.

Halverwege de eerste helft viel Dirk van der Horst, geblesseerd aan de lies (hoofd en oren) uit, verkouden vervanger Siep Vellinga kwam in het veld.

Heeg 4 had zich ondertussen herpakt en voetbalde goed en dat gaf Siep de kans om vanaf afstand de bal in de uiterste hoek te trappen en dus 2 – 1. Hierna gebeurde hetzelfde in het andere doel, weer Siep, weer vanaf afstand en weer de uiterste hoek. Gelukkig was de rust al geweest en was het dus 2 – 2.

In die tweede helft maakt Mewis Galama zijn rentree na een blessure periode van ruim een jaar en een meniscus operatie in juli en hij was het nog niet verleerd. Als vanouds speelde hij, pakte de bal en kopte de bal en dat laatste één keer te veel. Met een bloedende hoofdwond stond hij zijn plekje af aan de latere ‘Man of the Matchwinnaar’ Dirk van der Horst die erg goed inviel en dit bekroonde met een afstandsschot welke van ver hoog over de doelman in het doel belande. Een wedstrijd van ‘Bloed Zweet en Tranen’ die we met zijn allen hebben gewonnen met 2 – 3.

 

 

11 september 2010; SC Joure 6 – Heeg 4.

De tegenstander, vorig jaar als 1e jaars senioren ongeslagen kampioen in de 6e klasse, liet ons het eerste kwartier voetballen. Toen wisten zij genoeg. De druk erop, direct erbij en vooral Heeg 4 niet aan het voetballen toe laten komen.

De druk op ons doel werd dus groot en in de ogen van de scheidsrechter hadden wij hoofd, handen en voeten nodig om de tegenstander van scoren af te houden. Wij zagen het anders maar de strafschop zat wel en werd al snel gevolgd door een tweede doelpunt. Wij probeerden het wel maar de ruststand van 2 – 0 kwam steeds dichterbij.

Na rust leek het er eerst niet op maar toch kreeg Heeg geleidelijk aan meer kans om een kansje te creëren. Dit resulteerde in een aansluitingstreffer van Thomas Visserman. Met nog meer ‘volle moed’ ging Heeg naar voren en toen was er geen achterhoede meer; Joure profiteerde. Heeg 4 moegespeeld, moest de terechte winnaar ‘SC Joure 6’, nog een doelpunt toestaan.

Bij het eindsignaal bleek dat Heeg 4 geen hoekschop heeft gekregen in deze wedstrijd, dat de eindstand een 4 – 1 verlies was en dat ‘Man of the Match’ de geleende kracht van Heeg 3 was.

 

 

4 september 2010; Heeg 4 – A.V.C. 3.

De nieuwe competitie, een nieuwe kans, de eerste wedstrijd, maar laat ik afsluiten met de bekerwedstrijd van afgelopen dinsdag waarbij op internet de tekst ‘4 eindstand verzorgen.’ ontbrak. Trouwens die wedstrijd hebben we voor niets verloren. ‘Oeverzwaluwen deed ‘voor noppes’ mee om de beker en om de woorden van onze matchwinnaar te citeren ‘Dus we zijn door in de beker !!!’. En ‘Matchwinnaar’ is hij terecht, onze lijder want ....

Na een gelijk opgaande eerste helft met als ruststand 0 – 0........ En met gelijk bedoel ik de doelpunten en niet het spel en de kansen, die waren voor Heeg en zo begonnen we op dezelfde wijze aan de tweede helft.

De oudere spelers onder ons, en ook onze grensrechter, weten het dan; je komt dan zelf met een knullige goal achter (lullige mag ik niet gebruiken, staat wat vreemd op internet.).

Gelukkig was de eerstvolgende aanval voldoende om via Rob Bijlsma op 1 – 1 te komen. In een aanval waarbij we allemaal meededen. Dirk trapte af met Rimmer, Thomas kreeg de bal speelde door naar Thijs die via Ids (met naast hem Jacky Siep en Auke op de bank) terugspeelde naar Peter waarbij de bal werd verspeeld en via verdedigend werk van Jaring toegekeken door Epie en de vlaggende Mewis en gecoached door Jan met assistentie van Jacob kon Rob tenslotte afronden.

Daarna was het nog wel eens billenknijpen. Vooral omdat we vlak voor tijd op de eindstand van 2 – 1 kwamen door goed doorgaan van Rimmer Grondsma. Hoe hij aan de bal kwam en wat hij er mee deed weet ik niet, maar pure inzet veranderde deze kans in een overwinning.

Jammer aan deze overwinning was het feit dat wij het enige senioren team van Heeg zijn die heeft gewonnen. Dat moet volgende week toch beter !

 

 

31 augustus 2010; Heeg 4 – Oeverzwaluwen 4.

Dinsdagavond 20.00 uur, vol goede moed trappen we af tegen Oeverzwaluwen die met 15 man sterk naar Heeg gekomen is. Sterke ploeg, al is het eerste kansje voor Heeg en is Heeg iets meer op de helft van de tegenstander dan op de eigen helft.

Halverwege de eerste helft de eerste wissel van Oeverzwaluwen en nog fris en snel rent deze met bal en al naar onze achterlijn. De voorzet wordt goed ingekopt. Daarvoor, maar daarna nog meer is het Oeverzwaluwen die sneller bij de bal is, de bal meer heeft en veel vaart en agressie in het spel legt. Zo wordt het voor rust nog 0 – 2 achter, we zijn uitgespeeld en de tweede helft moet nog beginnen.

Frisse wissels voor Heeg kunnen niet voorkomen dat het vlak na rust 0 – 3 wordt en Oeverzwaluwen blijft hierna met frisse wissels en snel voetbal doorgaan. De druk op ons doel is groot en bij een van de aanvallen kan Jaring de Boer de bal maar half met de rug stoppen.

De van richting veranderde bal verrast Jan de Vries volledig (Hee, wat een ‘v’ tjes !).

In de laatste minuut krijgt het hardwerkend Heeg toch haar beloning, Rob Bijlsma mag de 1 –

 

 

25 augustus 2010; S.D.S. 5 – Heeg 4.

Kwart voor zes al in de auto voor deze bekerwedstrijd, aanvang 18:45 uur. Weersomstandigheden goed, kleedaccommodatie goed en niet het team van de A-Junioren welke we twee jaar terug in de competitie tegenkwamen. Qua leeftijd en capaciteit een elftal gelijkwaardig aan ons en eerst een bijna gelijk opgaande wedstrijd.

We komen op 1 – 0 achter na een rake kopbal van de kopsterke spits van S.D.S. We kunnen er alleen maar na kijken, er bijkomen lukt niet. Hierna gaat Heeg nog meer aanvallen en na vele mislukte pogingen betekent een balletje van Rimmer Grondsma op Thijs Veenstra de 1 – 1. En was het afgelopen zaterdag Epie Gerritsma die vlak voor rust een gave voorzet op Thijs Veenstra afgerond zag worden tot de gelijkmaker; nu was het diezelfde Epie Gerritsma die vlak voor rust een gave voorzet op de spits van S.D.S. afgerond zag worden tot de 2 – 1 achterstand. Hij was er niet zo blij mee !

In de rust Ids Groen en Sierd Gerritsma voor Auke van Netten en Jacob van der Goot en zo gingen we strijdvaardig de tweede helft in. Het was al na 5 minuten dat Thomas Visserman hard en raak inschoot waardoor we weer gelijk stonden.

Hierna weer veel aanvallend Heeg en zo af en toe S.D.S. wat toch wel oppassen was.

Tegen het eind van de wedstrijd kwam Salah al Mahdawy in het veld welke zich vrijspeelde en Thomas Visserman de gelegenheid gaf de verdiende 2 – 3 voorsprong te maken.

Vlak voor tijd mocht Peter Arema ongehinderd vanaf eigen helft vrij op de doelman afstormen, en eigen capaciteit kennende, schoof hij de bal naar de meegekomen Salah welke voor een 2 – 4 eindstand zorgde. Hulde jongens, dat was een mooie uitval. Hulde trouwens voor de gehele ploeg waarvan niemand als ‘Man of the Match’ mocht worden benoemd, dat waren we allemaal.

Na afloop kwam de kater toen bleek dat de gastvrijheid van S.D.S. ver was te zoeken. En vergadering gaf ons geen kans de kantine te betreden en smachtend naar een pilsje of frisje reden wij terug naar Heeg.

 


 
wedstrijden
 
Heeg 1 - SC Bolsward 1
25-08-2017 20:00 uur
Oefenwedstrijd
Heeg 2 - SDS 2
26-08-2017 14:30 uur
Oefenwedstrijd
Heeg 2 - Workum 2
29-08-2017 20:00 uur
Oefenwedstrrijd
Heeg 1 - Workum 1
29-08-2017 20:00 uur
Oefenwedstrrijd
 
 
agenda / nieuws
 
Nieuwe regeling gele en rode kaarten
Met ingang van het komende seizoen is de regeling v.w.b. schorsingen na gele en rode kaarten iets gewijzigd. Leiders en trainers graag uw speciale aandacht hier voor! Klik op "meer" voor het volledige document.
meer »
Vacature: Scheidsrechterscoördinator
We zijn op zoek naar een nieuwe scheidsrechterscoördinator voor de pupillen (JO8 tm JO13). De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit maken van schema's. Je hoeft niet verplicht op zaterdagochtend aanwezig te zijn. Interesse? Neem contact op met één van de bestuursleden.
meer »
App wedstrijdzaken
Vanaf het nieuwe seizoen wordt het wedstrijdformulier ingevuld via de app wedstrijdzaken. De fysieke spelerspassen zullen hiermee verdwijnen. Klik op 'meer' voor alle info.
meer »
Artikelen webshop in prijs verlaagd!
Heb je voor het nieuwe seizoen nog wedstrijd- en/of trainingskleding nodig? Bezoek snel onze webshop! Bijna alle artikelen zijn blijvend in prijs verlaagd! Dit geldt voor de jongste jeugd t/m de senioren. Op = Op! Klik op 'meer'.
meer »
 
   
sitemap
print deze pagina
 
 
websitesponsors
Fotografie & Ontwerp door TJ Hogeterp • Powered by Webza (KisW Sport Pakket) • Alle Rechten Voorbehouden VV Heeg
- welkom
- senioren nieuws
  |  - Zomerstop nieuws
  |  - 29 apr
  |  - 15 april
  |  - 8 apr
  |  - 25 mrt
  |  - 11 mrt
  |  - 4 mrt
  |  - 18 feb
  |  - 4 feb
  |  - Winterstop
  |  - 10 dec
  |  - 3 dec
  |  - 12 nov
  |  - 5 nov
  |  - 29 okt
  |  - 15 okt
  |  - 8 okt
  |  - 1 okt
  |  - 24 sept
  |  - 17 sept
  |  - Competitie indelingen
  |  - 4 jun
  |  - 28 mei
  |  - 24 mei
  |  - 14 mei
- jeugd nieuws
  |  - Nieuws
  |  - Trainingsschema
  |  - Kantinedienstrooster
  |  - De Grote Club Actie
  |  - Shirt sponsors
- club nieuws
- senioren
  |  - 1e elftal
  |    |  - Seizoen 2016-2017
  |    |  - seizoen 2015/2016
  |    |  - Seizoen 2014/2015
  |    |  - Seizoen 2013/2014
  |    |  - Seizoen 2012/2013
  |    |  - Seizoen 2011/2012
  |    |  - Seizoen 2010/2011
  |  - 2e elftal
  |    |  - Selectie
  |    |  - Wedstrijdverslagen
  |    |  - Statistieken
  |    |  - Seizoen 2011/2012
  |    |  - Seizoen 2010/11
  |    |  - Foto's
  |    |  - Beker
  |  - 3e elftal
  |    |  - Selectie
  |    |  - wedstrijdverslagen
  |    |  - Topscorers 2016/2017
  |    |  - fotoalbum
  |    |  - Topscorers 2015/2016
  |    |  - Topscorers 2014/2015
  |    |  - topscorers 2013-2014
  |    |  - verslagen 2015/2016
  |    |  - verslagen 2014-2015
  |    |  - verslagen 2013-2014
  |  - Archief 3e elftal
  |    |  - Fotohoek 2011-2012
  |    |  - Verslagen 2011-2012
  |    |  - Verslagen 2012-2013
  |    |  - Statistieken 2012-2013
  |    |  - Uitslagen 2012-2013
  |    |  - Selectie 2012-2013
  |  - Archief 4e elftal
  |    |  - Wedstrijdverslagen 2012 / 2013
  |    |  - topscorers: it fjirde 2012 / 2013
  |    |  - selectie 2012 / 2013
  |    |  - Verslagen 2011 / 2012
  |    |  - topscorers: it fjirde 2011 / 2012
  |    |  - Verslagen 2010/2011
  |    |  - topscorers: it fjirde 2010 / 2011
  |    |  - verslagen 2009/10
  |    |  - verslagen 2008/09
  |    |  - fotoalbum
  |    |  -
- jeugdteams
- fotoalbum
  |  - 17 okt
  |  - 10 okt
- de club
  |  - geschiedenis
  |  - lid worden
  |  - afmelden
  |  - kledinglijn
  |  - downloads
- Vrienden van v.v. Heeg
- sponsoring
  |  - sponsor worden