Samenwerkende Teams (vv Oudega, vv HJSC, vv Heeg)


 
Archief 3e elftal
Fotohoek 2011-2012 | Verslagen 2011-2012 | Verslagen 2012-2013 | Statistieken 2012-2013 | Uitslagen 2012-2013 | Selectie 2012-2013 |
Wedstrijdverslagen 2012-2013

Nijland 4 - Heeg 3  1-1 (0-0)         zaterdag 18 mei 2013
Eindelijk 4 weken na de mooie overwinning op Mulier weer eens een eigen competitiewedstrijd voor Heeg 3. De weken hiervoor werden de spelers 'gebruikt' om Heeg 2 en in mindere mate Heeg 4 te helpen. Niet iedereen is even fit vandaag (oorzaak drank) en Marius is zelfs helemaal niet van zijn nest te branden. Daarom B-junior Damian maar mee en op naar Nijland, een concurrent op de ranglijst. Er wordt gespeeld op een prima grasmat (zijn we niet gewend in Heeg) onder leiding van een prima scheidsrechter. Nijland heeft een erg jonge ploeg en de eerste helft zijn de teams aardig in evenwicht. Heeg heeft een licht overwicht en een paar kleine kansjes, Nijland probeert het met name van afstand maar de Haan staat op zijn post. In de rust blijkt Marius ook  te zijn gearriveerd en hij kan meteen aan de bak, samen met de andere wissels Damian en Jan. Laatstgenoemde komt al snel alleen voor de keeper maar ziet zijn inzet gekeerd.
De wedstrijd wordt veel opener dan voor rust. Het is Nijland dat Heeg steeds verder terugdringt en een paar geweldige kansen krijgt. Maar keer op keer is het ' De Haan' die Heeg redt. Aan de andere kant is het Klaas die na een mooie aanval de paal raakt. Dit geeft Heeg weer moed en en er wordt nog een keer aangezet. Het is B-junior Damian die de bal over de uitkomende keeper weet te plaatsen. Heeg dus toch op voorsprong met nog vijf minuten te gaan. Een paar minuten later krijgt Nijland nog een corner. De Nijlander spits weet deze in te koppen bij de tweede paal en de bal valt ongelukkig tussen Arnold en de paal over de lijn.
Wel een domper zo vlak voor tijd maar 1-1 is toch een terechte uitslag als je de hele wedstrijd bekijkt. Nog maar liefst 3 wedstrijden voor de boeg, allemaal thuis, wellicht kunnen we het (turbulente) seizoen nog mooi afsluiten.

Heeg 3 - Franeker 3  1-2 (1-2)         zaterdag 6 april 2013
Na de veel te grote nederlaag vorige week bij WPB, weer een nieuwe ronde, nieuwe kansen voor Heeg 3. Op papier weer geen gemakkelijke opgave, Franeker strijdt mee om het kampioenschap. Ook moeten we om diverse redenen 5 spelers missen en moeten we een beroep doen op 3 B-junioren (Klaas Jan, Jelmer en Jelke). De jonkies speelden allen een prima partij, waarvoor veel dank! Door de (veel te) lange winter is het B-veld veranderd in een woestijn. Na het verjagen van enkele kamelen en Bedoeïenen kunnen we beginnen. We beginnen fel en Franeker heeft het er moeilijk mee. Zoals wel vaker dit seizoen lacht het geluk de tegenstander toe. Na ongeveer 20 minuten belandt een als voorzet bedoelde bal pardoes in de kruising. En weer lopen we achter de feiten aan. Al vrij snel wordt de stand gelijk getrokken. Na goed doorzetten van de B's Jelmer en Jelke, komt de bal voor de voeten van Roel, die met een geplaatst schot de keeper kansloos laat. Echt lang kunnen we niet van de gelijke stand genieten. Een vrije trap op de rand zestien lijkt houdbaar, maar via de handen van Siebren gaat hij er toch in. Een bakje thee met een bittere smaak dus. Na rust wordt onder aanvoering van de ingevallen Wytze gejaagd op de gelijkmaker. Maar het zit er weer niet in vandaag. Er wordt verdedigend niks meer weggegeven, al ontsnappen we nog wel aan een penalty tegen na een overtreding net binnen/net buiten de zestien.
Vermeldt moet nog wel worden dat Heeg 3 het bestuur wederom mocht verblijden met een nieuw lid: Klaas Veenstra. Over de aanbrengpremie kunnen we kort zijn: kistje bier. Klaas valt in en laat zien dat hij het voetballen nog niet verleerd is. De ruststand wordt dus ook de eindstand. Gelukkig wordt 's avonds de teleurstelling letterlijk weggespoeld samen met het 2e in Café De Boeier.

Foarút 3 - Heeg 3  3-0 (1-0)         zaterdag 23 maart 2013
Terwijl onze competitiegenoten lekker thuis bij de kachel zitten, vertrekken 10 bikkels van Heeg 3 richting Menaldum. Jelmer v.O. en Jelger Bles zullen daar met eigen auto zijn. Het is rond het vriespunt en met een windkrachtje 7/8 is de gevoelstemperatuur -15. De wedstrijd wordt gespeeld op het ku(ns)tgrasveld, zonder enige vorm van bebossing er omheen. Verrekte koud dus en we pakken ons goed in. Mutsje hier, wantjes daar en zelfs een speler met 3 voetbalshirts tegelijk aan. We blijven lekker lang in de warme kleedkamer, ondertussen is de tegenstander al 3 kwartier zeer fanatiek met de warming-up bezig. Hoewel je onder deze omstandigheden niet normaal kunt voetballen, blijkt al gauw dat de teams aardig aan elkaar gewaagd zijn. Ze dachten dat ze ons wel even zouden oprollen, dit gebeurde zeker niet. De volgende trieste quote verscheen trouwens op de Foarut site "Al snel bleek ook dat Heeg ook over een aardig team beschikte, anders dan waar we de 1e wedstrijd tegen hebben gedaan. Achteraf bleek dat ze enkele spelers van het 2e elftal mee hadden (die was afgelast). Maar dat mocht de pret niet drukken, wij gaan uit van eigen kracht.' Wat een sneu verhaal, ten eerste: ons 2e was helemaal niet afgelast en we speelden met ons eigen team. Ten tweede: Zou het ook kunnen dat Foarut in Heeg met het halve 2e speelde... oh nee ze gaan uit van eigen kracht natuurlijk. Het wordt tijd voor een grote spiegel in de kleedkamer. Met enig fortuin komen de gastheren al vroeg op voorsprong. De wind staat dwars op het veld en de cornervlaggen liggen geregeld plat. In de rust komen we tot de conclusie: 1 ingooi aan de oostkant van het veld en 45 aan de westkant. Ook voelen we dat er toch wat te halen is misschien. Het blijft heel lang 1-0 en tussen de vele wissels van Foarut door krijgen we best grote kansen. Maar de keeper of de grensrechter (Man of The Match) deden vakwerk voor de thuisclub. Toen we uiteindelijk toch wel erg moe werden, moesten we meer ruimte weggeven en op de valreep nog 2 doelpunten. De scheids vond het toen wel best en we konden lekker onder de warme douche. De kleine man is trouwens nog nooit zo klein geweest. Op naar WPB, ook gezellig. 

Heeg 3 - ONS Boso Sneek 5  2-0 (0-0)         zaterdag 16 maart 2013
Vandaag het degradatieduel tegen de nummer laatst ONS. Als we nog eens willen winnen, dan moet het vandaag dus gebeuren. Twee weken terug tegen koploper Heerenveense Boys werd er aardig gespeeld maar verloren (0-3). Wytze heeft er zin in en laat een flinke 'afterburner' als teken van 'het is mijn dag vandaag!' De eerste helft gaat het spel gelijk op en is het vrij rommelig, mede door het bijna grasloze veld en de harde wind. ONS is nog het gevaarlijkste, maar is niet echt schietvaardig. Er moet een schepje bovenop de 2e helft en dat gebeurt ook! Met de wind in de rug wordt er een overwicht opgebouwd en de Snekers krijgen het moeilijker. Wytze krijgt de bal mee richting doel en is niet van de bal te krijgen. Voordat hij de loodsen van Veenstra binnen rent, besluit hij toch maar de bal in het doel te leggen. Eindelijk de eerste bevrijdende goal voor spits Wytze! De wedstrijd wordt aardig grimmig van beide kanten en een aantal goeie kansen volgen voor de Hegemers. Een kwartier voor tijd is het Wytze die de bal uit een corner inkopt. De bal wordt nog gekeerd door een ONS'er, maar achter de lijn volgens arbiter Rinze. Dit mag niet meer fout gaan. We worden geholpen door een net ingevallen ONS'er, hij trapt na op de magische benen van Messi en kan weer inrukken. Zo staan de bezoekers met 10 man en kan Heeg de wedstrijd rustig uitspelen. Volgende week op bezoek bij onze vrienden uit Menaam, wordt vast een stukje lastiger. 

Mulier 3 - Heeg 3  5-1 (3-0)        zaterdag 1 december 2012
De leiding van Heeg 3 zat lang na te denken
Ze wilden de punten niet zomaar aan Mulier schenken.
Daarom ging Douwe O. als geheim wapen mee
Daarmee waren we allemaal heel tevree.
Heeg begon goed en speelde frank en vrij
En was niet de mindere op de Witmarsumer klei.
Er was een grote kans voor Wytze
Maar hij kom hem er niet in fietse.
Hun voorhoedespelers waren aardig bol
Maar aan de andere jongelingen hadden we de handen vol.
In de laatste fase voor rust werd alles verkloot
En raakten we geen pepernoot.
We waren mentaal helemaal aan gort
Want er stond 3-0 op het scorebord.
In de rust kregen we klappen met de roe op onze billen
Ze konden ons in Heeg horen gillen.
Na rust zagen we een oude bekende
Het was Dirk Dijkstra die het veld oprende.
Hij speelde degelijk en onverstoord
Maar werd wel even door Robin gepoort.
De tweede helft ging het spel weer aardig op en neer
en scoorde Mulier nog twee keer.
In de slotfase troffen ook wij eindelijk doel
Een goal van wie anders dan topscorer Roel.
In de zak van Sinterklaas zat een verrassing in blik
Die gooiden we dan maar gauw in de mik.

Groeten van de (gaten)dichtpiet

Heeg 3 - Nijland 4  4-5 (1-3)        zaterdag 10 november 2012
Een waar zes punten duel vandaag in de kelder van de 5e klasse voor Heeg 3 tegen Nijland. Dus zou je zeggen dat de manschappen op scherp staan, maar niets is minder waar. Na een zeer slome warming-up, volgt een ongeconcentreerde 1e helft van Heeg-zijde waar het puntloze Nijland dankbaar van weet te profiteren. Als de 0-3 op het denkbeeldige scorebord verschijnt, lijkt de wedstrijd zelfs al beslist. Vlak voor rust is het echter Roel die de bal binnenkopt uit een corner van Thijs. Na vele wissels van beide teams wordt het spel er in de 2e helft niet beter op. Ook Badr Harry begint aan een warming-up. Wendy (vriendin van Wytze) ziet het aan en komt tot de conclusie: ‘Harry, ik ha dy noch noait draven sjoen’. Uit een counter kan Nijland de 1-4 aantekenen, de moed zakt Heeg nu in de voetbalschoenen. Juist op dat moment is het Roel die uit een scrimmage de 2-4 aantekent. Opeens is het geloof terug bij de roodwitten. Binnen 10 minuten is Heeg terug op 4-4 door doelpunten van PPV en nogmaals Roel. Wat een wonderbaarlijke wedstrijd. Heeg wil eigenlijk nog wel voor de volle winst gaan maar koestert ook het puntje. Dit mag niet meer misgaan….maar u raadt het al. In de laatste minuut lost de Nijlanders spits een wanhoopschot van grote afstand op goal. Niet een moeilijke bal en recht op Siebren af. Maar Siebren, die zijn ploeg vandaag ook meerdere malen redde, verkijkt zich totaal op deze bal. 4-5 en weer een grote domper voor het 3e. Om moedeloos van te worden, wat een pech, maar gezien de (veel te slappe) eerste helft puur eigen schuld. Gelukkig blijft de sfeer binnen het team goed en zullen er ooit heus wel weer eens punten worden gehaald.     


SC Franeker 3 - Heeg 3  2-0 (0-0)         zaterdag 3 november 2012
Maar liefst zes afwezigen vandaag tegen (mede)koploper Franeker. Gelukkig was Heeg 4 afgelast en konden we Thijs en Freerk inhuren. Laatsgenoemde legde een enorm 'brún aai' in de wc, die spontaan weigerde het gevaarte door te spoelen. Die lucht jonge! Maar gauw de box uit en het ku(ns)tveld op dus. Terwijl het begint druppelen, wordt er afgetrapt voor de battle 'De Bogt vs De Boeier'. Volgens de statistieken zou het een makje moeten zijn voor de thuisclub. De Hegemers hebben moeite met het veld, maar doen de eerste helft niet onder voor de Franekers. Heeg komt zelfs op 1-0 via 'Haan'. Helaas staat er iemand met een vlag te zwaaien en wordt na overleg het doelpunt wegens buitenspel afgekeurd. Volgens de Hegemer aanvallers was het echter een zuiver doelpunt. Even later ontsnapt Lex maar hij wordt vanachter neergemaaid en de scheids kan niet anders dan rood trekken. Het spel van Heeg wordt er niet beter op tegen 10 man en men heeft geluk als een vlammend schot de paal naast Siebren teistert. Er wordt nog geopperd om de 2e helft in de zaal af te werken. Terwijl de regen met bakken naar beneden stort voert Heeg de druk op. Maar er wordt te onrustig gevoetbald. Met de wind in de rug en het natte kunstgras moeten de ballen met gevoel worden gespeeld. Een paar kansjes volgen nog wel voor Heeg maar Franeker doorstaat de storm en ruikt zijn kans. Hun eerste de beste kans na rust wordt knap in de verre hoek geschoten, een ware domper voor de Hegemers. Er wordt alles op alles gezet om weer gelijk te maken. Tien minuten voor tijd wordt dan ook nog 2-0 via een afstandsschot buiten bereik van Siebren. De schoten van Heeg belanden daarentegen allemaal in het vangnet, dat is toch het verschil vandaag. In de laatste minuut krijgt Heeg een penalty en zelfs deze gaat er niet in. De inzet van Teade wordt gekeerd door de keeper.  Ondanks een goede wedstrijd een 'koude douche' vandaag voor de heren van het 3e. Volgende week tegen Nijland wordt het weer eens tijd voor 3 punten. Gelukkig had Marius na de warme douche een heerlijke koude traktatie voor ons. 

Heeg 3 - Waterpoortboys 3  2-3 (0-1)         zaterdag 27 oktober 2012
Een ruime selectie van 16 man had coach PPV verzameld voor deze match. Na een tijdje aftasten van beide kanten, zijn het de Snekers die beginnen aan te dringen. Een groot aantal corners en een handvol kleine kansen zijn niet aan de Boys besteed. Dan krijgt Heeg een levensgrote kans via PPV maar hij heeft teveel tijd nodig. Na een misverstand achterin kan de spits van WPB alleen op Siebren af en hij scoort. In de rust veel wissels in het team van Heeg, iedereen moet speule nou! Meteen na rust een harde knal op de paal naast Siebren. Dit lijkt Heeg wakker te schudden en met de zon in de rug, wordt er meer op de helft van de tegenstander gespeeld. Na een mooie aanval is  'De Haan' er als de kippen bij om een voorzet van Marius binnen te schieten. Lang kan Heeg niet van de gelijke stand genieten, vanuit een moeilijke hoek wordt WPB weer op voorsprong gezet. Even later maakt Sander een overtreding in 'de zestien' . De penalty wordt knap gekeerd door Siebren. Heeg neemt meer risico om de gelijkmaker te forceren en dan wordt Siebren alsnog geklopt met een hard schot in de kruising. Stormram 'Badr Harry' staat inmiddels ook binnen de lijnen. Vlak voor tijd weer een mooie aanval van Heeg. Dit keer is het Roel die scoort op aangeven van Robin. Maar er is helaas geen tijd meer om de stand gelijk te trekken. Ondanks de nederlaag toch een mooie en sportieve wedstrijd. Met na de tijd een verdiende kouwe toeter van onze jarige nieuwe aanwinst Henk Melchers. Volgende week Franeker uit, weer een nieuwe uitdaging.

Heerenveense Boys 4 - Heeg 3   4-0 (1-0)             zaterdag 13 oktober 2012
Na de 0-5 verliespartij tegen Oudehaske (geen verslag) en 2 afgelastingen mogen de heren van Heeg 3 weer eens de wei in. En dat op het roemruchte veld D in 0513. Bij aankomst worden we aangezien voor een G-team, wat op het naastgelegen veldje moet aantreden. Altijd fijn voor het zelfvertrouwen zoiets.  Het beginsignaal is nauwelijks hoorbaar doordat er net een trein voorbij komt razen. Zou dit de reden zijn dat de Hegemers maar niet beginnen te voetballen? Of komt het van de regen of het troosteloze veld, zonder dug-outs en omheining. De tegenstander wordt in ieder geval geen strobreed in de weg gelegd. De ervaren gastheren kunnen er naar hartenlust op los combineren. Het is te danken aan goed keeperswerk van Siebren in combinatie met een engeltje op de lat, dat de ruststand slechts 1-0 is. In de rust wordt besloten om op een 4-4-2 opstelling over te gaan. Het eerste halfuur van de 2e helft heeft Heeg dan eindelijk een beetje grip op de tegenstander. Maar gevaarlijk worden we nooit, de keeper van de Heerenveense Boys had met gemak een pak zware shag kunnen leeg draaien en oproken. Als dan uiteindelijk de 2-0 valt is de wedstrijd wel gespeeld. Tot overmaat van ramp scoren de gastheren nog 2 maal (waaronder een van richting veranderd schot). Zo hoog had de score nou ook weer niet hoeven uit te vallen. Maar goed, hopelijk kunnen we volgende week in de degradatiewedstrijd tegen ONS eindelijk de eerste punten noteren.


Heeg 3 - Foarút 3   0-10 (0-6)             zaterdag 15 september 2012
Een wedstrijd die ons nog lang zal heugen. Een wedstrijd kon je het eigenlijk niet noemen, een kat en muisspel eerder. Een soort Brazilië-Andorra. Voor het begin van de competitie wisten we dat we het zwaar zouden krijgen met ons vernieuwde team. Terwijl Foarút (grotendeels oud 1e spelers, volgens mij) bezig was met zaken als 4-3-3 en kort op elkaar spelende linies, moesten wij nog even van bepaalde spelers weten of ze  links of rechts (dragend) zijn, aanvaller of verdediger, of ze kunnen ingooien enz. Ook moesten we keeper Arnold missen, hij had met een kettingzaag geprobeerd zijn nagels te knippen en is dus een tijdje uit de running. Siebren dus weer op goal en hij heeft het nog nooit zo druk gehad. Meteen na het beginsignaal van de prima leidende S. Cnossen, werden we compleet overlopen. Eén keer raken, inspelen, kaatsen, eigenlijk wat diverse trainers ons tevergeefs geprobeerd hebben aan te leren. Maar ja, we spelen niet voor niks reserve 5e klasse. De tegenstander kan zo 2 klassen hoger meekomen lijkt mij. Ze mogen dan de beste tegenstander ooit zijn voor het 3e, het is ook het minst sympathieke team. Okay, we hadden handen en voeten nodig om ze proberen te stoppen, maar wat een gejammer om hands, pengels en vrije trappen. En dat met 9-0 voor, terwijl de 'feintsjes fan Menaem' zelf ook zeker geen lieverdjes zijn. Ook moet nog vermeld worden dat Harry Plantinga (u weet wel die van Marieke van de Skatting) vandaag zijn debuut maakte na 10 jaar geen voetbal. Dat Wytze zijn elleboog werd besprongen door een verdediger die de wedstrijd met tampons in de neus vanaf de kant moest volgen. Dat de uitslag uiteindelijk 0-11 werd maar dat er 0-10 op het formulier verscheen, even voor de statistieken.
 
Zoals reeds vermeld:
Uithuilen en heel snel vergeten. Volgende week de koppen weer omhoog en vol gas tegen Oudehaske!!

 Blue Boys 2- Heeg 3    2-1 (1-0)      zaterdag 8 september 2012
Op deze warme nazomerdag moesten de mannen van het Heeg 3 maar weer los. Twee spelers maken vandaag hun officiële debuut in het 3e: Robin Attema, vorig jaar B-junior en Wytze Sybesma, de oud-Hommertser heeft zijn kicksen weer uit het stof gehaald. De onbekende tegenstander uit Nij Beets, heeft al een aantal bekerwedstrijden in de benen. Dit is het eerste halfuur ook te merken, ze hebben het beste van het spel, maar nog geen grote grote kansen. Langzaam begint Heeg uit zijn (s)chulp te kruipen en een paar mooie kansjes volgen. Het zijn echter de Blue Boys die scoren. Een corner gaat over iedereen heen en wordt uit een moeilijke hoek ineens binnengeschoten. In de rust gaat het voornamelijk over de scheids, het is namelijk een zij. Ze heeft de leiding strak in handen. Martijn mag niet roken tijdens het vlaggen en moet zijn peuk direct doven. Op karakter haalt hij de pauze. Ook het blote bovenlijf van vlagger Robin kan ze niet waarderen. Hij moet meteen een shirtje aandoen. Welkom in de wereld van Heeg 3. Er wordt trouwens wel eerlijk gefloten, dus je kunt niet spreken van een kutscheids (letterlijk dan wel weer). De tweede helft blijft het lang 1-0. Heeg begint aan te dringen en risico te nemen. Uit een counter is het echter een aanvaller van de thuisclub die de bal over keeper Siebren kan liften. Vlak daarna is het Lex die het maar eens van afstand probeert en de bal vliegt geweldig in de kruising. Heeg gaat in de resterende 5 minuten op jacht naar de gelijkmaker. Het wordt nog even hectisch voor het doel van Blue Boys maar helaas geen 2e doelpunt. Een puntje had er ingezeten maar toch een leuke en sportieve wedstrijd.
   
wedstrijden
 
Heeg 1 - SC Bolsward 1
25-08-2017 20:00 uur
Oefenwedstrijd
Heeg 2 - SDS 2
26-08-2017 14:30 uur
Oefenwedstrijd
Heeg 2 - Workum 2
29-08-2017 20:00 uur
Oefenwedstrrijd
Heeg 1 - Workum 1
29-08-2017 20:00 uur
Oefenwedstrrijd
 
 
agenda / nieuws
 
Nieuwe regeling gele en rode kaarten
Met ingang van het komende seizoen is de regeling v.w.b. schorsingen na gele en rode kaarten iets gewijzigd. Leiders en trainers graag uw speciale aandacht hier voor! Klik op "meer" voor het volledige document.
meer »
Vacature: Scheidsrechterscoördinator
We zijn op zoek naar een nieuwe scheidsrechterscoördinator voor de pupillen (JO8 tm JO13). De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit maken van schema's. Je hoeft niet verplicht op zaterdagochtend aanwezig te zijn. Interesse? Neem contact op met één van de bestuursleden.
meer »
App wedstrijdzaken
Vanaf het nieuwe seizoen wordt het wedstrijdformulier ingevuld via de app wedstrijdzaken. De fysieke spelerspassen zullen hiermee verdwijnen. Klik op 'meer' voor alle info.
meer »
Artikelen webshop in prijs verlaagd!
Heb je voor het nieuwe seizoen nog wedstrijd- en/of trainingskleding nodig? Bezoek snel onze webshop! Bijna alle artikelen zijn blijvend in prijs verlaagd! Dit geldt voor de jongste jeugd t/m de senioren. Op = Op! Klik op 'meer'.
meer »
 
   
sitemap
print deze pagina
 
 
websitesponsors
Fotografie & Ontwerp door TJ Hogeterp • Powered by Webza (KisW Sport Pakket) • Alle Rechten Voorbehouden VV Heeg
- welkom
- senioren nieuws
  |  - Zomerstop nieuws
  |  - 29 apr
  |  - 15 april
  |  - 8 apr
  |  - 25 mrt
  |  - 11 mrt
  |  - 4 mrt
  |  - 18 feb
  |  - 4 feb
  |  - Winterstop
  |  - 10 dec
  |  - 3 dec
  |  - 12 nov
  |  - 5 nov
  |  - 29 okt
  |  - 15 okt
  |  - 8 okt
  |  - 1 okt
  |  - 24 sept
  |  - 17 sept
  |  - Competitie indelingen
  |  - 4 jun
  |  - 28 mei
  |  - 24 mei
  |  - 14 mei
- jeugd nieuws
  |  - Nieuws
  |  - Trainingsschema
  |  - Kantinedienstrooster
  |  - De Grote Club Actie
  |  - Shirt sponsors
- club nieuws
- senioren
  |  - 1e elftal
  |    |  - Seizoen 2016-2017
  |    |  - seizoen 2015/2016
  |    |  - Seizoen 2014/2015
  |    |  - Seizoen 2013/2014
  |    |  - Seizoen 2012/2013
  |    |  - Seizoen 2011/2012
  |    |  - Seizoen 2010/2011
  |  - 2e elftal
  |    |  - Selectie
  |    |  - Wedstrijdverslagen
  |    |  - Statistieken
  |    |  - Seizoen 2011/2012
  |    |  - Seizoen 2010/11
  |    |  - Foto's
  |    |  - Beker
  |  - 3e elftal
  |    |  - Selectie
  |    |  - wedstrijdverslagen
  |    |  - Topscorers 2016/2017
  |    |  - fotoalbum
  |    |  - Topscorers 2015/2016
  |    |  - Topscorers 2014/2015
  |    |  - topscorers 2013-2014
  |    |  - verslagen 2015/2016
  |    |  - verslagen 2014-2015
  |    |  - verslagen 2013-2014
  |  - Archief 3e elftal
  |    |  - Fotohoek 2011-2012
  |    |  - Verslagen 2011-2012
  |    |  - Verslagen 2012-2013
  |    |  - Statistieken 2012-2013
  |    |  - Uitslagen 2012-2013
  |    |  - Selectie 2012-2013
  |  - Archief 4e elftal
  |    |  - Wedstrijdverslagen 2012 / 2013
  |    |  - topscorers: it fjirde 2012 / 2013
  |    |  - selectie 2012 / 2013
  |    |  - Verslagen 2011 / 2012
  |    |  - topscorers: it fjirde 2011 / 2012
  |    |  - Verslagen 2010/2011
  |    |  - topscorers: it fjirde 2010 / 2011
  |    |  - verslagen 2009/10
  |    |  - verslagen 2008/09
  |    |  - fotoalbum
  |    |  -
- jeugdteams
- fotoalbum
  |  - 17 okt
  |  - 10 okt
- de club
  |  - geschiedenis
  |  - lid worden
  |  - afmelden
  |  - kledinglijn
  |  - downloads
- Vrienden van v.v. Heeg
- sponsoring
  |  - sponsor worden